KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Pravna lica

U vremenu u kojem je poslovno okruženje veoma kompleksno Vašoj kompaniji je potrebna podrška banke koja će Vam pružiti brze i pouzdane usluge.

Stanovništvo

Mnoštvo kvalitetnih bankarskih proizvoda, koji su kreirani kao rezultat kontinuiranog kvaliteta usluga, uvođenja novih i razvoja postojećih proizvoda.

BBI VIP Business Club

Poslovni forum koji domaćim i stranim menadžerima pruža mogućnost poslovnog okupljanja i razmjene informacija, iskustava i mišljenja.

BBI banka i MasterCard vas nagrađuju: „Karticu provuci, auto izvuci“

Uručene nagrade dobitnicima: televizija ide u Busovaču, a laptop i mobitel u Sarajevo

BBIMASTERCARD nagrade prvo kolo

BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je prošlog mjeseca nagradnu igru „Karticu provuci, auto izvuci“ za sve korisnike BBI Debit MasterCard® i Gold Debit MasterCard® kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smartTV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710. 

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre, mjesec juli, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo  sudjelovanja u nagradnoj igri. Dobitnik prve nagrade smartTV panasonic TX-40DS400E je Nedim Klisura iz Kaonika kod Busovače.„Drago mi je da je povjerenje u BBI banku na neki način sada i nagrađeno. Nedavno mi se pokvarila televizija tako da je ovo najbolji mogući trenutak za ovako nešto, pozitivno sam iznenađen. Korisnik usluga BBI banke postao sam, između ostalog, i zato što je to banka koja posluje u skladu s islamskim principima“, kaže Klisura koji je po svoju nagradu došao u pratnji sinova Ahmeda i Muhameda.

Dobitnik druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Ismet Bećar iz Sarajeva koji kupovinu najčešće obavlja, kako kaže, BBI MasterCard karticom. „Hvala BBI i MasterCard na ovoj vrijednoj nagradi. U današnje vrijeme ovakve stvari su svima potrebne i uvijek dobro dođu, svakako veoma koristan poklon za mene“, kazao je Bećar.

Treću nagradu, mobitel samsung galaxy J710, dobio je Mustafa Ait Idir iz Sarajeva.

Nagrade dobitnicima uručila je Azra Čolić, rukovodilac BBI VIP biznis kluba.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, a izvlačanje dobitnika za avgust bit će organizirano prvog četvrtka u septembru.

Osim mjesečnih nagrada, organizatori su za sve korisnike BBI MasterCard kartica pripremili i tri glavne nagrade - automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.
Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

1

VISA kartice

VISA kartice su najraširenije i najprihvaćenije kartice na svijetu. Plaćajte robu i usluge na više od 24 miliona prodajnih mjesta, podignite gotovinu na oko milion bankomata.

 Pročitaj više

2

Tekući račun

Posjedovanje tekućeg računa Vam omogućava savremeni način bezgotovinskog plaćanja i podizanja gotovine, te brz i siguran prijem novca kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Da biste otvoriti tekući račun u BBI posjetite bilo koju od naših poslovnica, predočite ličnu kartu, potvrdu o prijavi mjesta boravka i zatražite otvaranje tekućeg računa.

Pročitaj više

3

Otkup finansiranja

U ponudi Bosna Bank International je i finansiranje namjenjeno Klijentima koji imaju finansiranja koja su dijelom isplaćena kod drugih banaka. Svako ovo finansiranje bit će posebno prilagođeno namjeni i mogućnostima Klijenta, a u skladu sa prvobitnom namjenom. Klijenti koji se odluče na ovaj proizvod, otplatit će dug kod druge banke i ostvariti višestruku korist postajući Klijent Bosna Bank International d.d.

Pročitaj više

4

Elektronsko bankarstvo

Internet bankarstvo najjednostavniji je način finansijskog poslovanja u savremenom svijetu. Pristupite svom računu sa bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu i u bilo koje vrijeme obavite željenu transakciju, prebacite sredstva sa jednog računa na drugi, provjerite stanje po svim računima otvorenim u banci, pregledajte promete po računima, imajte uvid u pregled važećih kursnih lista banke, oročite sredstva...

Pročitaj više