Amer Bukvić dobitnik britanskog priznanja “Inspiring Humanitarian Award” | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Amer Bukvić dobitnik britanskog priznanja “Inspiring Humanitarian Award”

19.04.2021.

Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) dobitnik je priznanja „Inspiring Humanitarian Award” kojeg dodjeljuje World Humanitarian Drive (WHD), međunarodna nevladina organizacija koja djeluje u 12 zemalja, a koja je osnovana u Londonu u Velikoj Britaniji.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim pojedincima iz cijelog svijeta, koji su ispunjavajući svoju moralnu obavezu i prevazilazeći svoje odgovornosti doprinijeli promjenama koje vode boljem i humanijem društvu. WHD nagrađuje njihovo djelovanje u službi čovječanstva.

Kao dobitnik priznanja Bukvić je gostovao u WHD Media’s online show “Inspiring Millions with Viva O’Flynn” gdje je iznio procjene razvoja ekonomske situacije tokom i nakon pandemije, šta je neophodno  ljudima u kriznim vremenima, zašto je važno njegovati optimizam, te imati lidere sposbne da vode druge lidere, otkrio je recept  kako je BBI banka postala najbrže rastuća banka na bh. tržištu, zašto je BiH jedna od najljepših zemalja i kako je njena multikulturalnost kroz stoljeća tome doprinijela.

Cijelu emisiju i gostovanje Amera Bukvića u “Inspiring Millions with Viva O’Flynn“ možete pogledati na linku ispod: