Amer Bukvić najuspješniji direktor, BBI banka društveno najodgovornija banka u Bosni i Hercegovini u 2020. godini | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Amer Bukvić najuspješniji direktor, BBI banka društveno najodgovornija banka u Bosni i Hercegovini u 2020. godini

10.09.2020.

U izboru magazina „International Business Magazine“

Predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo g. Amer Bukvić prepoznat je kao „Best Banking CEO Bosnia & Herzegovina 2020“, a BBI banka kao „Best CSR Bank Bosnia and Herzegovina 2020“ u izboru stručnog časopisa „International Business Magazine“ sa sjedištem u Dubaiju.

Stručni žiri je ocjenjivao kandidate i uspješne poslovne strategije iz cijelog svijeta, a ova priznanja imaju za cilj nagraditi izvrsnost u poslovanju kompanija, kako u javnom tako i u privatnom sektoru.

„International Business Magazine“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) specijalizirani je časopis koji promovira razvoj inovativnih poslovnih ideja u svijetu koje potiču privredni razvoj, te imaju pozitivan utjecaj na društvo.

Dobitnici nagrada International Business Magazine za 2020. g. u Europi su, između ostalih, Intesa SanPaolo banka (Albanija), Diners Club (Sjeverna Makedonija), Al Rayan Bank (Ujedinjeno Kraljevstvo), Albaraka Turk Participation Bank (Turska) i mnoge druge.


Izvor: https://intlbm.com/award-winner-2020/#Europe2020