Aplicirajte za BBI Mastercard Business karticu bez naknade | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Aplicirajte za BBI Mastercard Business karticu bez naknade

14.09.2020.

Aplicirajte za vašu BBI Mastercard® Business Debit karticu već sada! Bosna Bank International d.d. i kompanija Mastercard omogućili su, pravnim licima koja apliciraju do 31.12.2020. godine, da svoju BBI Mastercard® Business Debit karticu, dobiju bez naknade za upisninu i izdavanje za prvu godinu korištenja.

BBI Mastercard® Business Debit karticu možete koristite za obavljanje platnih i gotovinskih transakcija na prodajno/isplatnoj mreži sa oznakom Mastercard, uključujući i transakcije beskontaktnog plaćanja, te plaćanja putem sredstava daljinske komunikacije /internet, do visine raspoloživih sredstava na računu potrošnje.

Iskoristite brojne pogodnosti kao što su: mogućnost otvaranja namjenskog računa za karticu, pristup sredstvima kompanije u svakom trenutku i na svakom mjestu, integrisana beskontaktna pay pass tehnologija omogućava brže plaćanje na POS uređajima, korištenje u BiH i inostranstvu, podizanje gotovine na bankomatima širom svijeta sa Mastercard oznakom, pristup sredstvima na računu 24 sata dnevno, jednostavnije i sigurnije plaćanje, moguće izdavanje kartice većem broju uposlenika firme, mogućnost plaćanja roba i usluga putem Interneta.

Više informacija o BBI Mastercard® Business Debit kartici kao i obrazac za online apliciranje dostupni su ovdje.