BBI bajram-banka za 27 sretnih dobitnika  | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

BBI bajram-banka za 27 sretnih dobitnika 

06.06.2019.

I ovog Bajrama, BBI Banka i Kviko su pripremili posebna iznenađenja za svoje klijente. Kako bi promovisali lijepu stranu darivanja tokom mubarek dana, Kviko je osmislio promotivnu igru za sve aktivne korisnike pod nazivom: „Bajram-banku Kvikom daruj i poklonu se obraduj“ i nagradio pet najsretnijih korisnika sa po 30 KM na Kviko računu. 

Osim ovoga, BBI banka je u saradnji sa medijskim kućama: Hayat, RTV Zenica, RTV Bosansko-podrinjskog kantona, TVSA, RTV Tuzlanskog kantona, TV Igman, TV 1, RTV Unsko-sanskog kantona i Face TV podijelila bajram-banku u iznosu od po 50 KM za 27 gledatelja ovih televizijskih kuća. Dobitnici su bajram-banku dobili putem usluge Kviko. Kviko je usluga BBI banke za slanje i podizanje novca bez kartice. 

Riječ je o inovativnoj mobilnoj payment aplikaciji koju su osmislili domaći IT stručnjaci iz Bamcarda, a koja omogućava klijentu da izvrši gotovinsku transakciju na bankomatu korištenjem Kviko kôda, kao i transfer novčanih sredstava putem mobilnog telefona između klijenta banke i primaoca, 24 sata na dan, koristeći samo broj mobitela primaoca novčanih sredstava. Sa ovom tehnologijom građani BiH mogu poslati novac kome god žele, jer za podizanje na bankomatu nije potrebna kartica niti otvoren račun u banci.

U nastavku donosimo imena dobitnika bajram-banke:

HAYAT 
GOGIĆ MULIJA 
MACIĆ MUNEVERA 
HALILOVIĆ NERMIN 

RTV ZENICA
AMILA KOVAČ-AHMETSPAHIĆ
HADIS DEDIĆ
SUNITA ČELENKA 

TV BOSANSKO-PODRINJSKOG KANTONA 
VASVIJA  HARLAČ 
IZUDIN ĆULOV 
HERMINA GLUŠČEVIĆ

TVSA 
AJLA KURBAGIĆ
ABIDA BEKTIĆ
ADNA SADIKOVIĆ

RADIO TELEVIZIJA TUZLANSKOG KANTONA
SELMA HIDANOVIĆ
DEDIĆ RAMIZA
SANEL MUSIĆ

TV IGMAN
KADIĆ EDIN
BOŠNJAK HAMZA
EMIL DEDIĆ

TV1
FATIMA TERKO 
SEDIK MULAOMEROVIĆ
AMIRA BRUTUS 

RTV USK
DERVIŠA SREBRIĆ 
FADILA PIRALIĆ 
AZRA DŽAMBEGOVIĆ

FACE TV 
HAŠA KUKULJAC 
ALMINA AHMETSPAHIĆ
ŠAĆIRA HADŽIAHMETOVIĆ