BBI banka i BIHAMK: Korisnicima BBI Premium i Prestige paketa besplatna članarina u BIHAMK-u | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka i BIHAMK: Korisnicima BBI Premium i Prestige paketa besplatna članarina u BIHAMK-u

06.02.2020.

Bosna Bank International d.d. Sarajevo i Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) potpisali su danas u Sarajevu ugovor o poslovnoj saradnji čijom je realizacijom svim korisnicima BBI Premium i BBI Prestige paketa omogućena besplatna godišnja članarina u BIHAMK-u.

Ugovor su na svečanoj ceremoniji potpisali Muamer Salkić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke i Elmedin Bajramović, generalni sekretar BIHAMK-a.

„BBI banka svojim klijentima nastoji pružiti vrhunski kvalitet usluge, a uspostavljanjem saradnje sa BIHAMK-om želimo našim klijentima pružiti dodatnu sigurnost i  tokom vožnje. Korisnicima BBI Premium i Prestige paketa proizvoda i usluga na raspolaganju su različite pogodnosti kao što je podizanje gotovine na svim bankomatima u BiH i inostranstvu bez naknade uz Mastercard GOLD karticu, besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Sarajevu, Beogradu i Beču, aktiviranje elektronskih usluga eBBI i mBBI bez naknade, kao i plaćanje režijskih troškova bez provizije koristeći uslugu e-Režija. Uz BBI kupovnu karticu naši klijenti mogu kupovati na rate do 36 mjeseci - u cijelom svijetu“, izjavio je Salkić i pozvao i postojeće korisnike BBI paketa da se prijave za Premium ili Prestige pakete i ostvare i besplatnu članarinu u BIHAMK-u. Potpisivanje ovog ugovora je nastavak uspješne saradnje sa BIHAMK-om. Naime, još prije dva mjeseca je dogovoreno da klijenti BBI banke putem usluge e-Režija u okviru digitalnog bankarstva troškove plaćanja i produženja članstva bh. auto-moto kluba mogu platiti samo jednim klikom.

„Ponosni smo što je BBI banka prepoznala važnost sigurnosti na cestama i BIHAMK kao nosioca takvih aktivnosti, te što su za svoje klijente odabrali članarinu u BIHAMK-u kao dodatnu sigurnost na svim putovanjima u zemlji i inostranstvu. BIHAMK je odavno prepoznat kao najbolji prijatelj svakog vozača u kojeg povjerenje svakim danom raste, što dugogodišnji rast broja članova dokazuje uz rast svih poslovnih aktivnosti organizacije“, izjavio je Elmedin Bajramović generalni sekretar BIHAMK-a.

Na današanjoj svečanosti potpisana je i pristupnica kojom je BIHAMK zvanično postao član BBI VIP Business Cluba. Inače, BBI VIP Business Club je poslovni klub privrednika i poduzetnika, koji domaćim i stranim poslovnim subjektima (fizičkim i pravnim licima, privrednim komorama, udruženjima, asocijacijama i sl.), a prevashodno klijentima BBI d.d., pruža mogućnost poslovnog okupljanja, uspostavu poslovnih kontakata i saradnje, realizaciju konkretnih poslova, privlačenje stranih investicija i podsticanje izvoza roba i usluga iz Bosne i Hercegovine, s ciljem jačanja bh. privrede i njenom povezivanju sa drugim privredama, te izgradnji poslovnih odnosa širom svijeta.