BBI banka i Mastercard: Dobitnici glavnih nagrada iz Žepča, Sarajeva, Banja Luke, Zenice i Goražda | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

BBI banka i Mastercard: Dobitnici glavnih nagrada iz Žepča, Sarajeva, Banja Luke, Zenice i Goražda

11.01.2019.


Nagradna igra BBI banke  i Mastercarda “Poklon bon k'o bombon“ završena je 15. decembra. Učestvovati su mogli  svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri izvukla je sretne dobitnike glavnih nagrada.  

Dobitnik glavne nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednosti  7.200 KM je Muhamed Hodžić iz Žepča.  Drugu nagradu u vrijednosti 4.800 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobio je Edisej Sjerotanović iz Zenice. Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 2.000 KM osvojio je Sahudin Džaferović iz Sarajeva. Sretni dobitnik – Poklon bona ''DOMOD'' u vrijednosti od 1.000 KM je Velija Nezirević iz Sarajeva. Priliku da kupi nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnik poklon bona u vrijednosti od  1.000 KM - Violeta Vasić-Uzelac iz Banja Luke. Poklon bon ''TEHNOMAG'' u vrijednosti 1.000 KM ide u ruke Envera Omerbašića iz Goražda.