BBI banka i Visa vas vode u Dubai  | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

BBI banka i Visa vas vode u Dubai 

10.12.2018.

Želite pobjeći od zime. BBI banka i Visa vam otvaraju vrata koja vode u sunčani Dubai.

Plaćajte Visa karticom i osvojite jedno od dva putovanja u Dubai. Registrujte svoju transakciju u periodu 05.12.2018 – 02.01.2019. na linku ovdje jer svaka kupovina vam pruža mogućnost da doživite magično iskustvo.

Za učestvovanje u nagradnoj igri je neophodno da korisnik Visa kartice izvrši platnu transakciju kontaktnim ili beskontaktnim putem Visa karticom na POS terminalu ili preko mobilnog telefona koji sadrži važeću Visa aplikaciju za beskontaktno plaćanje ili na internetu /online plaćanje/ te da nakon toga sačuva dokaz o izvršenoj transakciji u vidu slipa o izvršenoj transakciji sa POS terminala ili izvoda iz Banke ili izvoda iz internet banking-a ili SMS obavještenjem dobijenim od Banke, na osnovu kojih se registrovao za učešće u nagradnoj igri.

Nakon toga sa sačuvanim dokazom o izvršenoj transakciji u vidu slipa o izvršenoj transakciji sa POS terminala ili izvoda iz Banke ili izvoda iz internet banking-a ili SMS obavještenja dobijenim od Banke, na osnovu kojih se registrovao za učešće u nagradnoj igri, neophodno je da korisnik Visa platne kartice posjeti internet stranicu www.visasoutheasteurope.com i na istoj se registruje za učestvovanje u nagradnoj igri.

Nakon unošenja podataka elektronski sistem automatski registruje korisnika i istog zavodi pod jedinstvenim brojem i nakon toga korisnik Visa platne kartice postaje učesnik nagradne igre.