Posebna ponuda finansiranja za fizička lica | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

Posebna ponuda finansiranja za fizička lica

17.01.2017.

Akcija  finansiranja u BBI banci, ostvarite niz pogodnosti i „Zovite na slatku“

 

Sa sloganom "Zovite na slatku" Bosna Bank International (BBI) pokrenula je  1. marta novu akciju finansiranja za rješavanje potreba svake porodice bilo da je to finansiranje kupovine, izgradnje ili adaptacije „krova nad glavom“ ili pak kupovina automobila, bijele tehnike, te finansiranje obrazovanja, turističkih putovanja, medicisnkih i drugih vrsta usluga. BBI posebno naglašava svoja povoljna finansiranja otkupa skupih kredita u drugim finansijskim institucijama.

"BBI banka je uvijek na usluzi klijentima i želi im pružiti vrhunski kvalitet usluge. Nova akcija finansiranja „Zovite na slatku“ pripremljena je na način da  rješi potrebe svake porodice na najbolji mogući način. Cilj nam je da naši klijenti budu zadovoljni i da nakon uspješno kupljene kuće, stana, adaptirananog doma, kupljenog automobila ili novog televezora zovu na slatku svoje najdraže. Kako smo mi banka koja drži do moralnih principa, građanima BiH koji imaju potrebu za sredstvima savjetujemo da se prije zaduživanja posavjetuju sa finansijskim stručnjacima. Osoblje BBI banke rado će svima dati odgovore kako da  kućni budžet usklade s potrebama i mogućnostima. Spremni smo za sve građane, bez obzira da li su naši klijenti ili ne dati korisne savjete, matematički im izračunati koliko im se određeno finansiranje, ili investiranje u kuću ili stan isplate i kako bi i koliko mogli uštedjeti",  kaže Amel Kovačević, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke govoreći o novoj ponudi.

Ova ponuda finansiranja BBI banke uključuje niže profitne stope, veće iznose i duže rokove otplate , fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

Za one kojima je potreban keš BBI banka nudi finansiranje do 70 hiljada bez hipoteke i police osiguranja, a uz aktivaciju BBI paketa proizvoda otvorene su mogućnosti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti.

 

*Efektivna profitna marža (EPM za FBIH) je izračunata na dan 03.03.2017. godine za finansiranje kupovine nekretnine obezbjeđeno hipotekom, na iznos 100.000,00 KM i period otplate 60 mjeseci, uz pretpostavku da se kompletan iznos finansiranja prebacuje na račun prodavca nekretnine.

U izračun EPM su uračunati slijedeći troškovi: naknada za obradu zahtjeva za finansiranje 0%,; naknada za održavanje računa finansiranja 1,50 KM - mjesečno, fiksno; naknada za održavanje BBI Prestige paketa 9,99 KM - mjesečno, fiksno te pretpostavljeni trošak osiguranja nekretnine 50,00 KM - godišnje, fiksno.

Navedena nominalna profitna marža je varijabilna i vezuje se za EURIBOR. Iznos u valuti KM vezan je uz EUR po srednjem kursu CBBiH važećem na dan zaključenja ugovora - za finansiranja sa rokom otplate preko 5 godina.

Banka zadržava pravo na promjenu uslova ponude u skladu sa važećim procedurama.