Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: “Beskontaktno platiš Toyotom se vratiš” | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: “Beskontaktno platiš Toyotom se vratiš”

31.10.2019.

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.
Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade - električni romobil je Samra Imširović iz Travnika. Drugu nagradu laptop HP 255 G7 dobio je Rusmir Đeko iz Tarčina, dok je treću nagradu poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM osvojio Harun Prasko iz Zenice.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16.1.2020. godine.