Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda

08.01.2020.

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od BBI banke sa glavnim nagradama: putnički automobil „Toyota Yaris“, turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel „Samsung Galaxy“ A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil „Xiaomi“, laptop HP 255 G7 i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 KM.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade - električni romobil je Adis Pljevljak iz Sarajeva.

„Zahvaljujem se BBI banci na ovom divnom poklonu. Koristim se uslugama BBI banke već nekoliko godina i veoma sam zadovoljan. BBI sam odabrao jer je to banka drugačija od ostalih i u svom poslovanju vodi računa o etičkim principima, što je i meni lično važno“, kaže Adis Pljevljak.

Drugu nagradu laptop HP 255 G7 dobila je Elmedina Halilović iz Sarajeva, koja će nagradu pokloniti svom unuku Ajmanu.

„BBI banka je moj izbor godinama i nekako sam se uvijek nadala da ću biti nagrađena za tu lojalnost. Sve plaćam karticom tako da sam vjerovatno imala puno transakcija. Hvala vam, ovdje u BBI banci se zaista osjećam kao kod svoje kuće. Sve pohvale za uvrhunski kvalitet usluge“, govori sretna dobitnica laptopa.

Treća nagrada: poklon-bon BBI centra u vrijednosti 400 KM, Jasminki Lipovača uručena je u poslovnici BBI banke u Bihaću.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada koje će biti upriličeno 16.1.2020. godine.