Obavještenje za klijente – renoviranje Podružnice Ferhadija | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Obavještenje za klijente – renoviranje Podružnice Ferhadija

26.09.2023.

Poštovani klijenti, 

obavještavamo vas da će BBI podružnica Ferhadija, radi renoviranja, biti privremeno zatvorena u periodu od 02. do 23. oktobra 2023. godine. 
Budući renovirani prostor navedene podružnice omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup svim bankarskim proizvodima i uslugama. 

Redovno poslovanje sa Bankom, tokom ovog perioda, možete nesmetano nastaviti u svim ostalim BBI podružnicama u Sarajevu ili putem uvijek dostupnih savremenih kartičnih i digitalnih proizvoda i usluga, koji su vam na raspolaganju 24 sata, 7 dana u sedmici. 

Uz usluge mobilnog - mBBI i elektronskog eBBI bankarstva, obavljajte sva plaćanja sigurno, brzo i jednostavno. A svim našim klijentima, na raspolaganju su i BBI Digital Smart bankomati, kao i više od 150 bankomata BBI banke i bankomata u sklopu BH Mreže.

Cijeneći potrebe naših klijenata, i u skladu sa novim BBI korporativnim standardima, BBI banka će u narednom periodu kontinuirano raditi na poboljšanju izgleda poslovne mreže u Bosni i Hercegovini, a sve sa ciljem kako bi klijentima pružila naprednije korisničko iskustvo. 

Zahvaljujemo se na razumijevanju. 

Vaša Bosna Bank International d.d.

Vrijednost koju stvaramo zajedno.