Objavljena imena dobitnika 3. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“ | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Objavljena imena dobitnika 3. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“

11.12.2020.

Mobitele Samsung osvojili klijenti BBI banke širom BiH

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. septembra pokrenula veliku nagradnu igru "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada - dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnici mobitela Samsung S 10 su: ŠEMSO RAMIĆ iz Gradačca; OMER ĐULIĆ iz Mostara, MELISA BATALOVIĆ, ALEN PAŠIĆ, DŽEMAL REDŽEPOVIĆ i AMINA HERAK  iz Sarajeva, te RABIJA IBRAHIMOVIĆ iz Gračanice, RIJAD KOVAČ iz Breze, SANEL IBRAHIMOVIĆ iz Tuzle i DŽENAN MUREŠKIĆ iz Bihaća.

„Ovo je prvi put u životu da sam nešto dobio. Presretan sam i drago mi je da BBI banka misli na svoje klijente i obraduje ih na ovakav način“, kaže dobitnik iz Gradačca Šemso Ramić. I ostali dobitnici zahvalili su se BBI banci i kompaniji Mastercard na vrijednim poklonima i nastavljaju i dalje koristiti se uslugama BBI banke i plaćati beskontaktno svojim BBI Mastercard karticama.

Učešće u ovoj nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.