Plaćajte BBI Mastercard® karticama i osvojite vrijedne nagrade | Bosna Bank International
Online servisi Finansiranja Štednja Računi Kartice Podrška Islamsko bankarstvo

Plaćajte BBI Mastercard® karticama i osvojite vrijedne nagrade

15.08.2018.

Bosna Bank International d.d. Sarajevo je u saradnji sa kompanijom Mastercard® pokrenula nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada. 

Glavne nagrade su poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

U periodu od 15.08. do 15.12.2018. godine svaki mjesec korisnici BBI Debit Mastercard® i Gold Debit Mastercard® kartica će moći osvojiti i vrijedne mjesečne nagrade - poklon bonove vrijednosti 500, 400 i 300 KM koji će se moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, Binga, BBI Centra, Domoda, Imteca i Tehnomaga.

Izvlačenje dobitnika mjesečnih nagrada bit će upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a izvlačenje glavnih nagrada će biti organizovano 10.01.2019. godine.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Pravila nagradne igre možete pogledati ovdje.