Uz BBI Mastercard® kartice ostvarite popust na ski karte na Bjelašnici i Jahorini | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Uz BBI Mastercard® kartice ostvarite popust na ski karte na Bjelašnici i Jahorini

08.12.2021.

Doživite nezaboravne zimske trenutke uz BBI Mastercard® kartice na Bjelašnici, Igmanu i Jahorini. Snježni zimski dani zasigurno će postati neponovljivo iskustvo uz Mastercard, stoga smo i ove zimske sezone pripremili pogodnosti za sve BBI Mastercard korisnike u saradnji sa Ski centrima, na planinama Jahorina, Bjelašnica i Igman. 

BJELAŠNICA 
•    Svim našim korisnicima omogućili smo nezaboravne zimske aktivnosti na Bjelašnici, jer uz BBI Mastercard® kartice mogu ostvariti 20% popusta za kupovinu dnevnih ski karata 
za djecu i odrasle na prodajnim mjestima ZOI 84 (Bjelašnica-Igman). 

Svi korisnici BBI Mastercard® kartica mogu ostvariti popust od 20% za kupovinu dnevnih ski karata za djecu i odrasle na prodajnim mjestima ZOI 84 na Bjelašnici i Igmanu.

JAHORINA
•    Sve naše korisnike na Jahorini očekuju tri Mastercard vikenda tokom kojih kupovinom 2-dnevne ski karte bilo kojom BBI Mastercard® karticom, korisnici dobijaju 2-dnevnu ski kartu (D+N) gratis. 
Mastercard vikendi su sljedeći: 1.1./2.1.2022., 29.1./30.1.2022. i 12.2./13.2.2022.
•    Dodatno, u okviru specijalne ponude za one korisnike koji žele napraviti pauzu od skijanja i odmoriti se uz nezaboravan pogled iz Olimpijskog bara na Jahorini, omogućili smo da kupovinom 
3-dnevne (ili neke druge višednevne) karte bilo kojom BBI Mastercard® karticom, dobiju vaučer u vrijednosti od 10KM koji mogu iskoristiti za osvježenje u Olimpijskom baru.

Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu. Aplicirajte online i saznajte više informacija na linkovima:

BBI Mastercard® Debit kartica
BBI Mastercard® Debit Gold kartica
BBI Mastercard® Business kartica
Shopping limit