Vrijednost koju stvaramo zajedno: BBI ponuda stambenih i hipotekarnih finansiranja   | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Vrijednost koju stvaramo zajedno: BBI ponuda stambenih i hipotekarnih finansiranja  

27.03.2023.

“Vrijednost koju stvaramo zajedno” naziv je nove kampanje BBI banke za ponudu stambenih i hipotekarnih finansiranja. Bilo da se radi o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije kuće ili stana, ili pak, kupovini automobila, bijele tehnike, te finansiranja obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih i drugih vrsta usluga, BBI banka kreirala je novu, jedinstvenu, ponudu za realizaciju porodičnih vrijednosti. 

“Kao banka koja raspolaže vrijednostima i kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju, bilo da se radi o principima islamskog bankarstva, odnosu prema klijentu ili odnosu prema državi, BBI vrijednosti pratimo temeljno, iskreno i dosljedno. Čuvamo tradicionalne, ali i stvaramo nove vrijednosti zajedno sa našim klijentima. Stoga smo otvoreni da pomognemo i onima koji su već sve probali i nisu uspjeli pronaći odgovarajuće finansijsko rješenje. Jer, pažljivo slušamo potrebe i želje - velike i male, tradicionalne i moderne... i odgovaramo nizom usluga i proizvoda, prateći poseban pristup, drugačiji od drugih”, kažu u BBI banci. 

Stambena finansiranja – uz povoljne stope i rok otplate do 20 godina

Za sve građane BiH koji su se odlučili za kupovinu kuće ili stana BBI banka je pripremila posebnu ponudu stambenih finansiranja, sa veoma povoljnim stopama i sa rokom otplate do 20 godina. U okviru ove ponude, svi postojeći ali i novi klijenti BBI banke su u mogućnosti da sami biraju fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu, a dodatna pogodnost je da prilikom procjene vrijednosti nekretnine omjer hipoteke iznosi već od jedan naprema jedan.  

Hipotekarno finansiranje uz ugovaranje fiksne profitne marže

Bh. građanima su na dohvat ruke i hipotekarna finansiranja, sa omjerom hipoteke već od jedan naprema jedan i rokom otplate do 20 godina. A sve to uz mogućnost ugovaranja fiksne profitne marže. 

Klijenti koji ugovore BBI Platinum paket uz stambeno ili hipotekarno finansiranje, ostvaruju prekoračenje po tekućem računu zauvijek. 

Dodatne informacije dostupne su u svim poslovnicima BBI banke ili putem besplatnog info - broja 080 020 020.

Bosna Bank International – Vrijednost koju stvaramo zajedno.