Poslovno povezivanje - Networking: Poslovni događaji koji omogućuju članovima da se susretnu, razmijene kontakte i informacije sa drugim profesionalcima iz biznisa, kako iz zemlje, regije i svijeta. Oni obuhvataju:

  1. Poslovne susrete i druženja sa potencijalnim partnerima
  2. Okrugle stolove sa liderima iz poslovnog svijeta
  3. Poslovna putovanja: regionalna i međunarodna
  4. Upoznavanja i druženja sa specijalnim gostima iz inostranstva

Profesionalni razvoj: BBI VIP Business Club obezbjeđuje strukturirane programe profesionalnog razvoja sa fokusom na razvoj „soft“ i „hard“ vještina kroz BBI Akademiju. Programi BBI Akademije podrazumijevaju:

  1. Prvoklasne govornike, specijaliste i eksperte iz svoje djelatnosti
  2. Radionice, seminare i prezentacije
  3. Treninge i kurseve

Pristup informacijama: BBI VIP Business Club svoje aktivnosti usmjerava na način da obezbijedi članovima pristup što većem broju informacija kroz:

  1. BBI Business Bilten: naš redovni bilten koji sadrži novosti o svim bitnim događajima na lokalnom i regionalnim tržištima i sa informacijama o poslovnom okruženju. Mi obezbjeđujemo uvid u izmjenu regulative i trendova na tržištu, kao i mogućnosti za ulaganje
  2. Publikacije i drugi materijali: Specijalna izdanja i materijali koji sadrže informacije o članovima kluba i njihovim biznisima.

Program dodatne vrijednosti: Ovaj Program nudi našim članovima pogodnosti i popuste za poslovne događaje koje organizira BBI VIP Business Club, ali i specijalne beneficije koje pružaju partneri Banke i Kluba.

Bosna Bank International (BBI), u saradnji sa svojim dioničarima (Islamic Development Bank, Dubai Islamic Bank, Abu Dhabi Islamic Bank) kao i drugim međunarodnim partnerima, svake godine organizira investicijsku konferenciju - Sarajevo Business Forum. Konferencija je prvi put organizirana 2010. godine, a danas je prepoznatljiva u svijetu kao jedna od najznačajnijih i najvećih investicijskih događaja u Jugoistočnoj Evropi.

Konferencija okuplja poslovne ljude i vlasnike projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije sa jedne strane i njihove kolege iz više od 30 zemalja širom svijeta, sa druge strane. Ona predstavlja platformu za poslovno povezivanje, umrežavanje, istraživanje i analizu potencijala i mogućnosti za ulaganje u Jugoistočnoj Evropi i ima za cilj doprinijeti ekonomskom razvoju cijelog regiona.

www.sarajevobusinessforum.com

Bosnia and Herzegovina Centre - Bahrain 
Agent for Sarajevo Business Forum

Reyadh Yusuf 
Mob: +973-39462772 
Jackie Carlos 
+973-33587559 
Office: +973-17326747 
Fax: +973-17326848 
Email Add: info@bosnia1.com / agbhc22444@gmail.com
P.O.Box:22444 
Kingdom of Bahrain 
www.bosnia1.com
Twitter: @bosnia and herze 
Instagram : agbhc22444@gmail.com