BBI Viber Asistent | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Botovi su virtuelni asistenti koji kroz predefinisane odgovore pomažu pri rješavanju raznih vrsta potreba korisnika.

BBI banka je pokrenula vlastiti BBI Viber Asistent kako bi što bolje odgovorila na često postavljene upite o proizvodima i uslugama. BBI Viber Asistent kao ikanal komunikacije nudi usluge opšteg, informativnog karaktera, za koje korisnici ne moraju biti klijenti BBI. Navedene funkcionalnosti mogu koristiti svi BBI Viber pratioci, a isti je dostupan putem Viber platforme na linku  https://chats.viber.com/bbibank.

Uputstvo za pristup Viber Asistentu

BBI Viber Asistent je besplatna usluga koja omogućava dvosmjernu komunikaciju korisnika sa Bankom putem Viber aplikacije, koristeći pametni telefon, tablet ili desktop računar.

Kako postati korisnik BBI Viber Asistenta?
Da biste postali korisnik BBI Viber Asistenta potrebno je da se pridružite Viber Public Account-u (Javni račun) Banke, slijedeći korake u nastavku:

Radi se o usluzi na Viber aplikaciji putem koje BBI banka nudi informacije o širokoj paleti svojih proizvoda: finansiranja, paketa proizvoda i usluga, štednji, kupovini na rate, kao i o BBI digitalnom bankarstvu. Korisniku usluge je ponuđena i mogućnost direktnog online apliciranja za određene proizvode i usluge. 

Pored navedenog, korisnicima BBI Viber bota je pružena mogućnost da brzo i jednostavno pronađu lokacije BBI poslovnica na području cijele Bosne i Hercegovine, kao i lokacije bankomata BBI banke i BH mreže.

BBI Viber bot korisnika povezuje i sa ostalim BBI kanalima (Youtube, Facebook, info e-mail, BBI Kontakt centar, LinkedIn, Twitter). Također, BBI Viber pratioci se mogu upoznati sa aktuelnim ponudama proizvoda i usluga BBI. Tu su i informacije o BBI partnerima s kojima je BBI uspostavila poslovnu saradnju za kupovinu proizvoda i usluga po posebnim uslovima, ubrzanoj proceduri, bez odlaska u banku i bez obzira da li ste BBI klijent.

Detaljno uputstvo možete preuzeti ovdje

BBI Viber stickers

Svi korisnici Vibera u Bosni i Hercegovini set jedinstvenih BBI Viber stikera mogu preuzeti besplatno putem Viber platforme na linku ispod: