Pogodnosti BBI Mastercard® kartica | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.

Mastercard i SOS Dječija sela u BiH 

Biti dio dječije radosti. Neprocjenjivo

Činiti dobro za druge najljepši je način da podijelimo radost i sreću. Mastercard u BiH u saradnji sa organizacijom SOS Dječija sela u BiH pokrenuo je kampanju podrške online donacija putem platforme www.sos-ds.ba. U vrijeme praznika koje svaka porodica i svako dijete sa nestrpljenjem očekuju, malim sredstvima, svi korisnici BBI Mastercard® kartica mogu učiniti veliki doprinos. Naime, sve pojedinačne online uplate donacija za SOS Dječija sela  izvršene BBI Mastercard® karticama, kompanija Mastercard iz svog budžeta uvećat će za dodatnih 10 KM.
Kampanja traje od 20.12.2021. do 28.02.2022. godine. Sredstva prikupljena i uvećana od strane Mastercarda biće usmjerena za još kvalitetnije uslove rada dnevnih centara SOS Dječijih sela u BiH. Više na www.mastercard.ba


 

Popust na ski karte na Bjelašnici i Jahorini

Doživite nezaboravne zimske trenutke uz BBI Mastercard® kartice na Bjelašnici, Igmanu i Jahorini. Snježni zimski dani zasigurno će postati neponovljivo iskustvo uz Mastercard, stoga smo i ove zimske sezone pripremili pogodnosti za sve BBI Mastercard korisnike u saradnji sa Ski centrima, na planinama Jahorina, Bjelašnica i Igman. 

BJELAŠNICA 

•    Svim našim korisnicima omogućili smo nezaboravne zimske aktivnosti na Bjelašnici, jer uz BBI Mastercard® kartice mogu ostvariti 20% popusta za kupovinu dnevnih ski karata za djecu i odrasle na prodajnim mjestima ZOI 84 (Bjelašnica-Igman). 
Svi korisnici BBI Mastercard® kartica mogu ostvariti popust od 20% za kupovinu dnevnih ski karata za djecu i odrasle na prodajnim mjestima ZOI 84 na Bjelašnici i Igmanu.

JAHORINA

•    Sve naše korisnike na Jahorini očekuju tri Mastercard vikenda tokom kojih kupovinom dvodnevne ski karte bilo kojom BBI Mastercard® karticom, korisnici dobijaju dvodnevnu ski kartu (D+N) gratis. 
Mastercard vikendi su sljedeći: 1.1./2.1.2022., 29.1./30.1.2022. i 12.2./13.2.2022.
•    Dodatno, u okviru specijalne ponude za one korisnike koji žele napraviti pauzu od skijanja i odmoriti se uz nezaboravan pogled iz Olimpijskog bara na Jahorini, omogućili smo da kupovinom trodnevne (ili neke druge višednevne) karte bilo kojom BBI Mastercard® karticom, dobiju vaučer u vrijednosti od 10KM koji mogu iskoristiti za osvježenje u Olimpijskom baru.
Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu.


Vrijeme je za kino! 

Koristite svoju BBI Mastercard® karticu i svakog ponedeljka za beskontaktnu kupovinu ulaznice, jednu dobijate na poklon. Za svaku online kupovinu 2 ulaznice dobijate kupon za gratis ulaznicu, a nedeljom dodatno za online kupovinu i kupon za gratis kokice.
Na CineStar web stranici su objavljeni uslovi promotivnih pogodnosti.
*Pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici.
**Online kupovina ulaznica je dostupna na linku.
***Gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji BBI Mastercard® karticom dolazi na e-mail adresu korisnika.
Promotivna akcija traje do 31.12.2021. godine.


BBI Mastercard® karticom plati za dostavu gratis

Platite svoju Ceger narudžbu online, BBI Mastercard® platnom karticom* i iznos dostave dobijate nazad kao vaš Ceger kredit, koji možete iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe.
Preuzmite Ceger aplikaciju, odaberite restoran i jelo, i na odabranu adresu će stići svježe pripremljena, ukusna i mirisna hrana u najkraćem mogućem roku.
Ponuda važi do 31.12.2021.


Vaš digitalni čuvar 

Uz BBI Mastercard® Gold ili Business karticu,vaš digitalni čuvar je uvijek uz vas!

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® Gold ili Business kartice, možete aktivirati uslugu sigurnosnog savjetnika Digital Bodyguard, zahvaljujući kojoj možete biti obaviješteni o mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete, od kuće ili u inostranstvu. Bilo da se sprema nevrijeme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju obavještenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savjete bezbjednosnih stručnjaka o narednim koracima.
Sve što je potrebno da se besplatno registrujete do 30.06.2022. godine na sljedećem linku: https://closecircle.com/mc/bih


Besplatan sat parkinga u Sarajevu

Ukoliko beskontaktno platite parking svojom BBI Mastercard® karticom očekuje vas besplatan  prvi sat parkinga u Sarajevu na sljedećim parking lokacijama: Centar - Dom Armije, Baščaršija - Trg Austrije, Klinički Centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).
Period kampanje: do 31.05.2022.


Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Za sve korisnike BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartica korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je veoma jednostavno. Kako bi iskoristili ove pogodnosti nije potrebna rezervacija već je dovoljno pokazati Bosna Bank International Mastercard® Gold ili Business karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.
Kao privilegovanom gostu, Mastercard omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.
Opustite se prije leta u prijatnom i komfornom prostoru uz BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartice.
Period kampanje: do 31.12.2021.


Istražite neotkrivene daljine uz Mastercard i Avis

Avis omogućava korisnicima  BBI Mastercard ® Gold i Business kartica* da uz Avis Preferred članarinu ostvare popust na usluge iznajmljivanja automobila, kao i druge pogodnosti. 
Korisnici Mastercard Gold i Business kartice imaju pravo na do 20 % popusta prilikom iznajmljivanja automobila. 
Za više informacija posjetite mastercard .ba 
Period kampanje: do 31.12.2021.


Ažurirano: 14.12.2021.