Pogodnosti BBI Mastercard® kartica | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.


Popusti za online dopunu ACC računa 

Sa BBI Mastercard® karticama od 01.09.2022. na raspolaganju vam je novi talas pogodnosti za povoljniju vožnju uz online dopunu ACC korisničkog računa!  

Za sve korisnike  BBI Mastercard® kartica koji dopunu ACC korisničkog računa urade online putem ACC mobilne aplikacije ili korisničkog web portala omogućen je poseban popust u zavisnosti od iznosa dopune.
od 30,00KM do 49,99 KM, Mastercard umanjuje ukupan račun za 5,00 KM
od 50,00KM do 99,99 KM Mastercard umanjuje ukupan račun za 10,00 KM
za dopune preko 100,00 KM Mastercard umanjuje ukupan račun za 20,00 KM

Ali to nije sve, jer na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC korisnički račun, Autoceste FBiH daruju dodatni bonus od 20%.


  

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica od 5. aprila omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cash-back, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7, a od ovog aprila informacije su dostupne i na bosanskom jeziku.

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.


Vaš digitalni čuvar 

Uz BBI Mastercard® Gold ili Business karticu,vaš digitalni čuvar je uvijek uz vas!

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® Gold ili Business kartice, možete aktivirati uslugu sigurnosnog savjetnika Digital Bodyguard, zahvaljujući kojoj možete biti obaviješteni o mogućim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete, od kuće ili u inostranstvu. Bilo da se sprema nevrijeme ili dođe do nepredviđenih okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju obavještenja o okolnostima na koje treba da obrate pažnju uz konkretne savjete bezbjednosnih stručnjaka o narednim koracima.
Sve što je potrebno da se besplatno registrujete do 31.12.2022. godine na sljedećem linku: https://closecircle.com/mc/bih

Za više informacija posjetite http://www.mastercard.ba/


Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Za sve korisnike BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartica korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je veoma jednostavno. Kako bi iskoristili ove pogodnosti nije potrebna rezervacija već je dovoljno pokazati Bosna Bank International Mastercard® Gold ili Business karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.
Kao privilegovanom gostu, Mastercard omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.
Opustite se prije leta u prijatnom i komfornom prostoru uz BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartice.


PressReader uživajte u besplatnom pristupu hiljadama svjetskih novina i časopisa

Izaberite sadržaj koji najviše odgovara vašim potrebama – jutarnje prelistavanje aktuelnih svjetskih dešavanja, inspirativne priče iz svijeta biznisa ili pak modne preporuke za ljetnu sezonu pred nama – mogućnosti su neograničene.
Ako ste korisnik BBI Mastercard® Gold kartice, isprobajte već danas PressReader i započnite nešto neprocjenjivo. Bez dodatnih troškova do 31. 12. 2022. godine. Kako biste ostvarili besplatan pristup najboljim domaćim i inostranim novinama i časopisima iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, sve što je potrebno jeste da se registrujete na linku: 
https://www.pressreader.com/marketwidebosnia.
Za više informacija posjetite www.mastercard.ba
Period kampanje: do 31.12.2022.


Brzi prolaz aerodromskih kontrola, putujte jednostavno

Kao korisnik  BBI Mastercard® Gold kartice, imate pristup usluzi “Brzi prolaz” koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. 
Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.
Saznajte više na: Mastercard Travel Experiences - Home page
Period kampanje: do 31.12.2022.


Mastercard Priceless Cities

Priceless Cities Program koji pruža nezaboravna iskustva u različitim gradovima svijeta, dostupan je isključivo korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica. Priceless Cities otvara vrata ekskluzivnim mogućnostima bilo da želite da naučite neku novu vještinu, posjetite interesantna mjesta ili otkrijete nove ukuse internacionalnih kuhinja. A od sada su dostupna i digitalna iskustva u kojima možete da uživate online.
Posjetite priceless.com i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.

Posjetite  https://www.priceless.com/staying-connected  i uvjerite se u široku lepezu ponuda do kojih možete doći online, brzo i jednostavno.


Lako do odredišta uz CentroCard i Mastercard®

Sve putnike Centrotransa i korisnike BBI Mastercard® kartica, koji u periodu od 15.06. do 15.09.2022. dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10KM i više, očekuje bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.
Svi putnici Centrotransa, na gradskim i prigradskim lokacijama grada Sarajeva, koji to do sada nisu učinili, svoju Cetrotrans mobilnu aplikaciju mogu preuzeti sa Play ili App Store-a, a potom nakon preuzimanja i aktivacije, u aplikaciji mogu sačuvati i svoju BBI Mastercard®karticu za jednostavnije dopune računa svakog narednog puta.

Više informacija na centrotrans.com

Ažurirano: 30.08.2022.