KALKULATOR KURSNA LISTA KONVERTOR VALUTA
AnketaEBankingSBFFacebook

Platni promet

''Poštovani klijenti,

Obavještavamo Vas da je Bosna Bank International dd preusmjerila poslovanje sa valutom EUR preko računa otvorenog kod KBC BANK NV BELGIUM.

Molimo cijenjene klijente koji obavljaju platni promet sa inostranstvom da, u najbližoj filijali/poslovnici BBI ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., zatraže nove platne instrukcije za EUR valutu.

Dosadašnje platne instrukcije za EUR valutu, a u kojima je BBI naznačila da se plaćanje ili primanje sredstava obavlja preko korespodentne banke COMMERZBANK AG FRANKFURT,  prestale su važiti.

S poštovanjem,
Bosna Bank International dd''

_____________________________________________________

U današnjoj turbulentnoj BH ekonomiji, u uslovima u kojima je svaki sat, pa čak i minut dragocjen i kada je sve teže ostvariti povjerenje i razumijevanje poslovnih partnera, mi Vam želimo pružiti sigurnu, brzu, automatiziranu, po veoma povoljnoj tarifi i Vašim zahtjevim prilagođenu uslugu vršenja domaćeg platnog prometa.

Putem transakcijskog računa otvorenog u BBI možete primati uplate i plaćati Vašim poslovnim partnerima u cijeloj BiH te u svakom trenutku imati uvida u ažurno stanje na Vašem računu. Izvode po Vašem računu možete dobiti na način na koji Vam najviše odgovara, bilo da je to elektronskim putem, fax-om, poštom ili da izvod preuzmete lično u prostorijama Banke.

Obrasce za sve vrste transakcija unutrašnjeg platnog prometa (polog pazara, plaćanje dobavljačima, uplate javnih prihoda, podizanje gotovine, ovlaštenja) možete besplatno dobiti na šalteru i u prostorijama odjela za platni promet Banke.

Osoblje Banke Vam za bezgotovinske transakcije unutrašnjeg platnog prometa vrlo rado stoji na raspolaganju svakim radnim danom od 08,00 do 16,30 sati, dok gotovinske transakcije možete obavljati svakim radnim danom od 08,00 do 18,00 sati i subotom od 10,00 do 14,00 sati.