Karijera u BBI banci | Bosna Bank International

Karijera u BBI banci

Ukoliko ste zainteresirani da svoju karijeru nastavite ili započnete u Bosna Bank International d.d., u nastavku možete saznati više informacija i napraviti prvi korak!

Zaposlenje

Upravljanje ljudskim resursima u Bosna Bank International ima stratešku ulogu i prioritet. Smatramo da su ljudi najvažniji kapital svake institucije i društva. BBI banka omogućava svojim zaposlenicima stalno profesionalno usavršavanje kroz interne seminare putem BBI Akademije kao i on the job treninge.

Radeći u BBI banci zaposlenici imaju priliku educirati se u okviru "Young Professionals Programme" u svjetskim finansijskim institucijama. Naši zaposlenici profesionalno se usavršavaju na Istanbulskoj berzi, Al Baraka banci, Kuveyt Türk banci, Turkiye Vakiflar Bank, Ziraat Participation Bank i drugim finansijskim institucijama u svijetu. Također, BBI je jedna od malobrojnih institucija u BiH kroz koju zaposlenici imaju mogućnost nastavka karijere na međunarodnom tržištu rada u svjetski priznatim institucijama u Dubaiju, Džedi i Istanbulu...

Sve konkurse za prijem novih radnika BBI će objavljivati putem portala www.mojposao.ba i na web stranici BBI.

Zaposlenjem u Bosna Bank International dobijate mogućnost da budete dio banke koja:
- prva u Jugoistočnoj Evropi posluje u skladu s islamskim principima
- ulaže u razvoj i edukaciju svojih zaposlenika
- orjentisana je razvoju Bosne i Hercegovine
- cjelokupan profit investira u BiH

Temeljne vrijednosti Bosna Bank International: etički principi, poštenje, poštovanje, timski rad i povjerenje pružaju mogućnosti rasta i razvoja za sve naše zaposlenike.