BBI banka i Mastercard vas nagrađuju: “Karticom plati, po auto svrati“ | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka i Mastercard vas nagrađuju: “Karticom plati, po auto svrati“

31.07.2017.

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 15 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. 

Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade. Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel Samsung Galaxy J710 i televizor LED HD Philips 32PHT4201/12

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo  sudjelovanja u nagradnoj igri, a bit će organizirano svakog drugog četvrtka u tekućem mjesecu za prethodni mjesec. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade - putnički automobil Hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Više informacija o učešću i pravilima nagradne igre možete pogledati ovdje.