BBI banka na Diplomatskom zimskom bazaru | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka na Diplomatskom zimskom bazaru

10.01.2017.

Diplomatski zimski bazar 2016. bit će održan u subotu 3. decembra u KSC Skenderija, od 11 do 16 sati. U ponedjeljak 28. novembra ispred BBI centra održana je konferencija za medije povodom održavanja Diplomatskog zimskog bazara. Ovom prilikom su supruge ambasadora u BiH, prodavale karte za najveseliji zimski događaj u Sarajevu.

Posjetioci su svoju kartu imali priliku kupiti od članica organizacionog odbora Diplomatskog zimskog bazara: Caroline Ferguson, supruge Nj.E. britanskog ambasadora u BiH, Mariette Kraak, supruge Nj.E. nizozemskog ambasadora u BiH i Sandra Horowitz, supruga zamjenika šefa misije u američkoj ambasadi u Sarajevu, kao i od ostalih članova diplomatske zajednice u BiH.

Drugi termin prodaje karata je 3. decembar, dan održavanja Bazara, od 10 sati, na platou Skenderije.

Karte za bazar koštaju 5 KM. Ulaz za djecu mlađu od 10 godina je slobodan!

Diplomatski zimski bazar, najveći humanitarni događaj godine, spaja internacionalnu i lokalnu poslovnu zajednicu, kako bi građanima i posjetiocima Sarajeva omogućili da na jednom mjestu probaju hranu iz cijelog svijeta i kupe neobične poklone i predmete.

Ovo je sjajna prilika da se ljudi iz svih kultura udruže i zajedno pomognu djeci sa posebnim potrebama, kao i djeci u stanju socijalne potrebe. I BBI banka kao društveno odgovorna finansijska institucija podržala je održavanje diplomatskog zimskog bazara i na ovaj način dala svoj doprinos najosjetljivijoj kategoriji društva. 

Svaka marka koju posjetioci potroše na bazaru, otići će u humanitarne organizacije koje podržavaju djecu u stanju socijalne potrebe, širom BiH.