BBI banka na Međunarodnom sajmu “Dani trešnje 2019” u Mostaru | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka na Međunarodnom sajmu “Dani trešnje 2019” u Mostaru

19.06.2019.

Predstavnici Bosna Bank International (BBI), koja je u svojim strateškim planovima opredjeljena da pomaže razvoj privrede u BiH, uzeli su učešće na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede, gospodarstva, prehrane i turizma „Dani trešnje 2019”, koji je održan od 19. do 21. juna 2019. u Mostaru.

Ovogodišnji sajam koji je okupio oko 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine, među kojima je bila i BBI banka, bio je i humanitarnog karaktera, obzirom da su se prihodi od kupljenih dobrovoljnih humanitarnih ulaznica donirali Centru „Los Rosales“ za djecu s poteškoćama u razvoju.

„Nastojanja BBI banke su da svojim klijentima i partnerima olakšamo poslovanje i  ponudimo efikasnu uslugu. U proteklim danima sajma prezentirali smo proizvode i usluge Bosna Bank International, uspostavili smo direktne poslovne kontakte sa privrednicima i dogovorili korake za buduću saradnju" – saopćeno je iz BBI Banke.

Više informacija i detalja o posebnim ponudama za obrtnike svi zainteresovani mogu dobiti putem e-maila sead.pajevic@bbi.ba, na br. tel. 033/275-289  ili u najbližoj poslovnici BBI banke širom BiH.