BBI banka na novoj adresi u naselju Dobrinja u Sarajevu  | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka na novoj adresi u naselju Dobrinja u Sarajevu 

12.09.2019.

Poslovnica BBI banke u sarajevskom naselju Dobrinja od danas posluje na novoj adresi u ulici Dobrinjske bolnice broj 9. U prisustvu građana, klijenata i poslovnih partnera Banke, simboličnim presjecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili Semir Efendić, načelnik općine Novi Grad Sarajevo i Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI).

"Preseljenje u nove, veće i funkcionalnije prostorije BBI banka će svojim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Na području Općine Novi Grad prisutni smo od 2013. godine. Nakon šest godina uspješnog poslovanja, ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili kao i na partnerske odnose koje smo izgradili kako sa stanovništvom i privredom tako i sa lokalnim vlastima i zajednicom. Između ostalog, kao društveno odgovorna banka kroz BBI VIP biznis klub povezujemo domaće privrednike i pomažemo im u uspostavljanju saradnje sa inozemnim tržištima, naročito sa zemljama iz kojih dolaze naši osnivači“, Izjavio je nakon otvaranja Bukvić. On je dodao da BBI banka ima i posebne linije u saradnji sa Općinom  Novi Grad Sarajevo koje imaju za cilj podršku osnivanju novih kompanija, kao i ostanku mladih kroz subvencioniranu liniju za stambena finansiranja.

„Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima“, naglasio je Bukvić.

Poslovnica BBI Dobrinja pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8h do 16h, te subotom od 9h do 13h. BBI banka djeluje u 35 filijala/poslovnica širom BiH.