BBI banka uz FK Velež i u 2020. godini | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI banka uz FK Velež i u 2020. godini

13.12.2019.

Nastavak saradnje

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Velež” čime se ranije uspostavljena saradnja nastavlja i u 2020. godini.

„Radujemo se nastavku saradnje sa BBI bankom. Nama kao klubu svaka podrška u ovom trenutku, kada smo u toku mnogih infrastrukturnih radova, puno znači. Također, nakon što smo plasmanom u Premijer ligu BiH ostvarili svoj prošlosezonski cilj, pred nama su novi ciljevi za koje vrijedno radimo kako bi ih ispunili u što kraćem roku. Nadamo se novim, zajedničkim pobjedama sa BBI bankom”, izjavio je Džemil Šoše, direktor Fudbalskog kluba Velež.

BBI banka nastoji da na različite načine daje doprinos društvu i zajednici u kojoj poslujemo. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoći u obrazovanju i edukaciji mladih putem stipendiranja, te pružanju podrške razvoju sporta u cijeloj državi. Radujemo se nastavku saradnje sa sportkim kolektivom FK Velež iz Mostara“, - kazao je povodom produženja saradnje Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International d.d.

Pored podrške sportskim kolektivima  BBI banka u okviru društveno-odgovornog poslovanja od 2010. godine organizira i međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF) kako bi privrednicima iz BiH i regiona otvorila vrata za saradnju sa tržištima u svijetu, a od 2018. g. BBI banka organizuje i međunarodni sajam Sarajevo Halal Fair (SHF) s ciljem otvaranja novih tržišta i podsticanja izvoza domaćih kompanija.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine i danas je jedna od najbrže rastućih banaka u BiH, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U Hercegovini BBI je prisutna sa poslovnim jedinicama u Mostaru, Konjicu i Stocu, a sva pravna i fizička lica više detalja o ponudi BBI mogu dobiti na web stranici bbi.ba ili na besplatni info telefon 0800 200 20.