BBI i Mastercard: Nagrade idu u Kakanj, Visoko, Sarajevo, Novi Travnik i Bihać | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

BBI i Mastercard: Nagrade idu u Kakanj, Visoko, Sarajevo, Novi Travnik i Bihać

10.09.2021.

Izvučeni dobitnici nagrada 2. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021“

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. jula pokrenula veliku nagradnu igru „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021“. U nagradnom fondu je čak 48 vrijednih nagrada: pet laptopa HP Notebook 15-DW, tri nagrade - vaučer od 1.500 KM za opremanje stana bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“.

Dobitnik električnog romobila „Micro Merlin“ je Jasmin Galijatović iz Sarajeva. 

Sretni dobitnici mobitela Samsung A51 su Amin Pašić iz Sarajeva i Ilhana Lemeš iz Visokog.

Poklon bonove BBI centra u vrijednosti od 100 KM osvojili klijenti BBI banke: Sead Cucak, Safeta Mašnić, Azra Nurković, Alma Softić-Džananović iz Sarajeva, Omer Perviz i Nataša Omerović iz Bihaća, Nedžada Tolja iz Novog Travnika, Edina Bučo i Ajna Topalović iz Kaknja i Enis Hadžić sa Ilidže. 

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30. septembra 2021. godine, mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard® kartica koji u toku trajanja Nagradne igre tokom jednog mjeseca (od 01. do 30/31. u mjesecu) izvrše plaćanje BBI Mastercard® karticom u minimalnom iznosu od 30,00 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inozemstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150,00 KM. Učestvovati mogu i svi novi korisnici BBI Mastercard® kartica koju zainteresovani klijenti mogu zatražiti i aktivirati u jednoj od 37 poslovnih jedinica BBI banke širom BiH.