100 najvećih u BiH: Privrednicima predstavljeni BBI VIP Business Club i projekat „Pouzdanost 2017“ | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

100 najvećih u BiH: Privrednicima predstavljeni BBI VIP Business Club i projekat „Pouzdanost 2017“

21.09.2017.

BBI VIP Business Club u ime Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa Poslovnim novinama, nosiocem projekata „100 najvećih u BiH“, i konsultantskom kućom LRC najavili su 20. septembra na svečanoj gala večeri izbora „100 najvećih u BiH“ održavanje konferencije „Pouzdanost 2017“.

Riječ je o projektu koji će u fokus staviti male i srednje kompanije i njihovo mjesto na ljestvici bonitetne pouzdanosti. Certifikati bonitetne pouzdanosti, koji su neovisna potvrda natprosječnih pokazatelja poslovne uspješnosti,  najboljim kompanijama bit će dodjeljeni na konferenciji koja će se 23. novembra održati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

„Koncept BBI VIP Business Cluba se uklapa u ideju pouzdanosti i očekujemo da će saradnja sa Poslovnim novinama na projektu „Pouzdanost 2017“ donijeti još veće benefite za mala i srednja preduzeća, kojima će BBI banka biti posvećena u narednom periodu. Svjesni činjenice da su mala i srednja preduzeća pokretač razvoja svake privrede sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da budemo suorganizatori ove konferencije. Na ovaj način BBI želi dati svoj doprinos u prepoznavanju i afirmaciji pouzdanih bh. kompanija i pomoći njihov daljni razvoj.“, rekao je, između ostalog, Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke, najavljujući novi projekat.

Inače, BBI VIP Business Club djeluje u okviru BBI banke kao poslovni klub privrednika i poduzetnika koji pruža mogućnost poslovnog okupljanja, uspostavu poslovnih kontakata i saradnje, realizaciju konkretnih poslova, privlačenje stranih investicija i podsticanje izvoza roba i usluga iz Bosne i Hercegovine.

Među 100 najuspješnijih kompanija u BiH u 2016. godini svoje mjesto je zasluženo našlo i nekoliko kompanija koje su aktivni članovi BBI VIP Business Cluba. Više detalja o BBI VIP Business Clubu dostupno je na web stranici BBI banke, a aktivnosti Kluba možete pratiti i putem Facebook, odnosno LinkedIN stranica.

Zvanična web stranica projekta "Pouzdanost 2017" dostupna je na www.pouzdanost.ba