Dobitnici petog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda: “Karticom plati, po auto svrati” | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Dobitnici petog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda: “Karticom plati, po auto svrati”

12.01.2018.

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja je trajala od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogli su uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. 

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade - putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću. 

Izvlačenje dobitnika za peti mjesec nagradne igre, mjesec decembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnica prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Amina Muftić iz Ilijaša, dok je drugu nagradu – mobitel samsung galaxy J710 osvojila Velida Demirović iz Brčkog. Sretna dobitnica treće nagrade, televizora LED HD philips 32PHT4201/12 jeste Nedisa Okić iz Tuzle. 

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će se 18. januara, a ceremonija uručenja nagrada bit će organizovana na posebno upriličenoj svečanosti.

Čestitamo sretnim dobitnicima!