Izvučeni dobitnici 1. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“ | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici 1. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“

09.10.2020.

Turističko putovanje u BiH osvojili BBI klijenti iz Zenice, Sarajeva, Goražda, Jajca, Banovića, Tuzle i Jablanice

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. septembra pokrenula veliku nagradnu igru "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada - dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnici vaučera za turistička putovanja u BiH su: NIHAD KONJIĆ i ABDEL ARNAUTOVIĆ iz Zenice, NINA RALIŠ i ARVIDA KULLOLLI iz Sarajeva, EDINA ALIHODŽIĆ iz Goražda, AMINA OSMANOVIĆ sa Ilidže, SENAD IMAMOVIĆ iz Jajca, MELISA GRAHIĆ iz Banovića i FUAD IMAMOVIĆ iz Tuzle i ADNAN NEZIRIĆ iz Jablanice.

Učešće u ovoj nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.

"BBI i Mastercard zajedno žele promovirati sigurna i jednostavna beskontaktna i online plaćanja BBI Mastercard® karticama. Digitalizacija poslovanja koja je trend u svijetu, pa tako i u našoj Bosni i Hercegovini, u svakom trenutku omogućava vlasnicima BBI Mastercard® kartica da sigurno obave plaćanje, online iz vlastitog doma ili sa bilo kojeg mjesta. Također, beskontaktno plaćanje je sigurnije, jer vašu karticu ne morate uopće ispuštati iz ruke." - izjavio je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke.

Aktuelna situacija motivisala je obje kompanije da za dio nagrada odaberu turističke aranžmane unutar naše prelijepe Bosne i Hercegovine, kako bi na taj način barem malo pomogli našim turističkim radnicima da prebrode trenutnu krizu, ali i kako bi istovremeno promovisali prirodne ljepote naše domovine.