Izvučeni dobitnici 4. kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda   | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici 4. kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda  

27.12.2018.


Nagradna igra BBI banke i Mastercarda “Poklon bon k'o bombon“ završena je 15. decembra. Učestvovati su mogli  svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri izvukla je sretne dobitnike za četvrti mjesec nagradne igre. 

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednost: 500 KM je Mersudin Memiš iz Donjeg Vakufa. Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobio je Adi Dervišević iz Sarajeva. Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 300 KM osvojili su Ćamil Imamović iz Jajca i Samed Zahirović iz Srebrenika. 
Sretni dobitnici – Poklon bonova ''DOMOD'' u vrijednosti od po 300 KM su Almir Čelik i Aida Mulalić iz Sarajeva.

Priliku da kupe nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM- Amer Alić iz Gračanice i Izabela Karić iz Živinica.
Poklon bonovi ''TEHNOMAG'' u vrijednosti 300 KM idu u ruke Hamze Mehića iz Tuzle i Elmira Arnautovića iz Bihaća. 

Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i glavne nagrade. Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada obavit će se 10. januara 2019. godine iz liste svih učesnika koji su prethodnih mjeseci stekli pravo učešća. 

Organizatori su pripremili vrijedne glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.