Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda:“Karticom plati, po auto svrati” | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici drugog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda:“Karticom plati, po auto svrati”

12.10.2017.

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. 

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre, mjesec septembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Nusret Džanko iz Sarajeva, dok je drugu  nagradu – mobitel samsung galaxy J710  osvojila Emina Alibegić, također iz Sarajeva. Sretni dobitnik treće nagrade, televizora LED HD philips 32PHT4201/12  jeste Sead Čolić iz Livna. 

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisniciBBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade - putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.