Izvučeni dobitnici glavnih i nagrada III kruga nagradne igre „BBI I MASTERCARD NAGRAĐUJU 2021“ | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Izvučeni dobitnici glavnih i nagrada III kruga nagradne igre „BBI I MASTERCARD NAGRAĐUJU 2021“

15.10.2021.

Karticu provuci ili prisloni, ekstra su pokloni

Dobitnica glavne nagrade automobila Hyundai i10 u nagradnoj igri BBI banke i Mastercarda je Sabina Hadžić iz Sarajeva. Drugu nagradu - vaučere za opremanje stana kućanskim aparatima i bijelom tehnikom u vrijednosti 1.500 KM - osvojili su: Edina Kasumagić iz Sarajeva, Bajro Subašić iz Gornjeg Vakufa i Abdullah Mehdy iz Sarajeva. Treću nagradu - laptop HP Notebook - osvojili su: Adnan Zahirović iz Sarajeva, Sadeta Dedić iz Brčkog, Muamer Muftić iz Vogošće, te Jasmin Moćević i Edna Selimović s Ilidže.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike BBI Mastercard® kartica koja je trajala od 1. jula do 30. septembra 2021. godine.

Osim glavnih nagrada za svaki mjesec trajanja nagrade igre organizatori su obezbjedili i mjesečne nagrade: električni romobil, dva mobitela Samsung A51 i deset poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM.

Prvu nagradu za III krug nagradne igre (septembar) - električni romobil Micro Merlin osvojila je Larisa Hođić iz Zenice. Dobitnici druge mjesečne nagrade mobitela Samsung A51 su: Meliha Branković iz Sarajeva i Ermina Hafizović iz Bosanske Krupe. 

Poklon bonove BBI centra u vrijednosti 100 KM dobili su: Hadis Zukić iz Visokog, Erdin Bašić iz Sarajeva, Elzedin Berbić iz Sarajeva, Jasminka Jukić iz Bihaća, Edin Zukić iz Travnika, Eldar Zahirović iz Živinica, Azemina Jusić iz Tuzle, Aldin Šepić iz Cazina, Mensur Krama iz Sarajeva i Violeta Gatarić iz Banja Luke. 

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, kao i mjesečnih nagrada provele su tročlane komisije slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Svečana ceremonija uručenja glavnih i nagrada III kruga planirana je za 26.oktobar 2021. godine u Sarajevu.


Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu. Aplicirajte online i saznajte više informacija na linkovima: