Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda:“Karticom plati, po auto svrati” | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici prvog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda:“Karticom plati, po auto svrati”

20.09.2017.
BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 15 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri.

Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade. Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre, mjesec avgust, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.
Dobitnica prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Edisa Šljivić iz Živinica, koja je usluge BBI banke počela koristiti po preporuci prijateljice.
Zadovoljna sam proizvodima BBI banke i  uslugom, tako da sada cijela moja porodica također koristi BBI banku za bankarske poslove“, kaže Šljivić.
Dobitnik druge  nagrade – mobitela samsung galaxy J710  je Jasmina Velić iz Bihaća.
Treću nagradu, televizor LED HD philips 32PHT4201/12 dobio je Samed Aličehajić iz Maglaja.
Ovo je prvi put da sam nešto dobio i nisam mogao vjerovati kada su me nazvali iz Banke. Veoma sam zadovoljan uslugom BBI banke, koristim kartice, a nedavno sam uzeo stambeno finansiranje sa izuzetno povoljnom stopom“, ima samo riječi hvale za BBI  banku Aličehajić.

Nagrade dobitnicima uručili su Damir Zukanović, rukovodilac Filijale Sarajevo i Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisniciBBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade - putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Fotografije sretnih dobitnika pogledajte na Facebook stranici BBI banke na linku.