Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: “Poklon bon k'o bombon“ | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Izvučeni dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: “Poklon bon k'o bombon“

29.11.2018.

BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja  traje od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednost: 500 KM je EMIN MUŠIĆ iz Bosanske Krupe.

Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobila je ELVIRA ŠIŠIĆ iz Tuzle.

Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 300 KM osvojili su MUHAMED ŽIVOJEVIĆ iz Goražda i SEAD ILJAZOVIĆ iz Tuzle.

"Klijent sam BBI banke godinama i imam samo riječi hvale za sve zaposlene u filijali Goražde. Ovo je prvi put da sam nešto dobio i bonove ću iskoristiti za kupovinu u BBI centru, a suprga će odlučiti šta će to biti", kaže Muhamed Živojević.

Sretni dobitnici – Poklon bonova ''DOMOD'' u vrijednosti od po 300 KM su RAŠID KASUMOVIĆ iz Travnika  i ASMIR KEDIĆ iz Sarajeva.

Priliku da kupe nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM AMAR HADŽIJA iz Sarajeva i AMEL BOŠKAILO iz Čapljine.

Poklon bonovi ''TEHNOMAG'' u vrijednosti 300 KM idu u ruke SUVADE ŠUMAN iz Goražda i SANJE FAZLAGIĆ iz Sarajeva. 

"Hvala BBI banci i Mastercardu na ovim divnim poklonima. Potrebni su mi neki mali kućanski aparati, tako da je nagrada stigla u pravi čas. Nastavit ću i dalje koristiti se uslugama BBI banke i plaćati BBI Mastercard karticom", govori Suvada Šuman.  

Nagradna igra traje do 15. decembra ove godine i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.