Još nije kasno da prijavite projekat za „SBF Start-up Challenge“ | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Još nije kasno da prijavite projekat za „SBF Start-up Challenge“

15.01.2019.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, uz podršku partnera i u saradnji sa TV Hayat, pokrenula je projekat takmičenja univerzitetskih timova u pripremi i predstavljanju poslovnih ideja pod nazivom „SBF Start-up Challenge“.

Cilj takmičenja je pružiti mogućnost mladim ljudima koji imaju poslovne ideje da ih realiziraju i pokrenu vlastiti biznis. Nagradni fond iznosi preko 60 hiljada KM koji, osim direktne novčane podrške uključuje i marketinške usluge, pravnu podršku kao i stručnu edukaciju. Učešće u takmičenju mogu prijaviti studenti ili svršenici nekog od univerziteta u našoj državi, starosti do 30 godina.

Univerzitetske timove i njihove biznis ideje ocjenjivat će stručni žiri sačinjen od uglednih bh. privrednika i vodećih ljudi najznačajnih bh. kompanija, a takmičenje će biti snimano i emitovano u programu TV Hayat. Pobjednički timovi će imati priliku prisustvovati i predstaviti svoje poslovne planove i ideje potencijalnim investitorima iz zemlje i inostranstva na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu (SBF) 2019 koji će biti održan od 17. do 19. aprila 2019. godine u glavnom gradu naše države.
Popunjene prijave za drugi krug zajedno sa svim pratećim dokumentima potrebno je poslati najkasnije do 15. februara 2019. godine na email adresu: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com. 

Informacije o takmičenju SBF Start-up Challenge potražite linku: http://bbi.ba/bs/novosti/informacije-o-takmicenju-sbf-start-up-challenges
Više informacija dostupno je na  www.bbi.ba, www.hayat.ba i www.sarajevobusinessforum.com.
Promotivni video spot: (YouTube) https://www.youtube.com/watch?v=UDqv6xUEyCc
Prijava za takmičenje:(PDF) http://www.sarajevobusinessforum.com/static/document/download/Prijava_na_takmicenje_BOS.pdf