Ko su budući bh. lideri? | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Ko su budući bh. lideri?

24.02.2021.

Uskoro prvo finale BBI lige pregovaranja za gimnazijalce

Nakon tromjesečnog takmičenja i učenja kroz BBI program liderstva i izvrsnosti, u martu će biti organizirano prvo finale BBI lige pregovaranja. Učenici Prve, Druge, Treće i Prve bošnjačke gimnazije iz Sarajeva su prethodna tri mjeseca učili i takmičili se u oblasti pregovaranja, a program obuke prošlo je više od 100 najboljih učenika. Nakon pretkvalifikacija koje su održane unutar navedenih škola, između prijavljenih učenika, iz svake škole 20 najbolje plasiranih učenika učestvovalo je u četiri kruga takmičenja, a uskoro slijedi sučeljavanje u finalnom dijelu takmičenja nakon kojeg će se znati pobjednici.

„Zadovoljni smo dosadašnjim angažmanom, znanjem i voljom za učenjem koncepta pregovaranja kao i bankarske terminologije, koju su učenici pokazali. BBI program liderstva i izvrsnosti je pokrenut s namjerom da identificiramo mlade ljude koji su budući lideri u različitim oblastima, kako bismo im pomogli im da realiziraju svoje potencijale“, kažu u BBI Akademiji koja djeluje pri Bosna Bank International.

Najbolji učenici - pregovarači dobit će vrijedne novčane nagrade i pehar, te priliku da učestvuju u posebnom BBI mentoring programu koji će biti realizovan u saradnji sa najboljim bh. kompanijama u sklopu BBI VIP Business Cluba.