Kompanija Compact Invest i BBI banka potpisali Ugovor o saradnji | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Kompanija Compact Invest i BBI banka potpisali Ugovor o saradnji

14.12.2020.

Bosanskohercegovačka kompanija Compact Invest d.o.o. prije nekoliko mjeseci krenula je sa izgradnjom novog poslovno-stambenog objekta sa 25 stambenih jedinica, a unutar objekta planirani su bazen, teretana, saloni za uljepšavanje i zdravlje, te ostale široke ponude koje su potrebne klijentima u okviru kompleksa, ali i svim građanima.

Izgradnja će trajati 24 mjeseca, a koštat će 5,5 miliona KM. Osnovna karakteristika ovog projekta, kako su naveli investitori, je da zadovolji potrebe modernog stila življenja, ali i osigura nova zapošljavanja i doprinese unapređenju poslovnog i privrednog ambijenta u Bosni i Hercegovini.

Proširivanjem ponude nastoji se pokazati da su potrebe i želje klijenata na prvom mjestu. Kvadrature stambenih jedinica prilagođene su različitim ukusima uz kupovinu stana parking mjesto na poklon, a u cijenu stana uključen je PDV. Vanjski izgled zgrade neće odstupati od prepoznatljivog sofisticiranog izgleda Sarajevo Wavesa, a investitor se trudi da obezbjedimo komfor i moderan stil života u skladu sa sloganom "Nova dimenzija stanovanja".

Da bi svima olakšali kupovinu stana - kompanija Compact Invest i Bosna Bank International d.d. potpisali su Ugovor o saradnji čiji je cilj da građanima koji žele kupiti stanove u naselju Sarajevo Waves na Ilidži omoguće finansiranje sa povoljnim profitnim stopama. Korisnik finansiranja mogu biti građani BiH, ali i bh. dijaspora. Na ovaj način klijentima će se pružiti vrhunska usluga i omogućiti kupovina stambenog prostora izgrađenog po najsavremenijim standardima.

Podsjetimo, Sarajevo Waves je projekat koji kreira nove vrijednosti i ambijent za življenje. Radi se o potpuno novoj školi građenja u BiH sa objektima koji imaju ozelenjene prostrane krovove idealne za odmor i relaksaciju sa pogledom na prirodu, a svaki stan ima i svoj parking prostor. Također, za ugodan život u komfornom, sigurnom i kvalitetnom domu osigurani su i drugi brojni sadržaji - za vaše najmlađe dječja igrališta kao bezbrižna mjesta za igru, dovoljno parking mjesta, caffe-restoran, domaći lanac trgovina, rent a car...

Kompleks se nalazi na adresi Barska 59, Otes-Ilidža, a svi zainteresirani mogu se javiti na brojeve telefona: +387 60 301 11 10 i 080 020 020.