Aplikacijom Kviko donirajte pomozi.ba - jednostavno i brzo | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Aplikacijom Kviko donirajte pomozi.ba - jednostavno i brzo

13.01.2020.

Kviko Vam nudi nove mogućnosti

Od danas korisnicima KVIKO mobilne aplikacije je dostupna nova funkcionalnost koja na jednostavan način i u bilo koje vrijeme omogućava uplate donacija humanitarnoj organizaciji POMOZI.BA. KVIKO, prva inovativna mobilna platna aplikacija na BH tržištu koja se kontinuirano razvija u smjeru ispunjenja  korisničkih potreba, kreirala je i prvi kanal za uplate donacija koji će korisnicima omogućiti da u bilo koje vrijeme i bez bilo kakvih naknada uplate svoj novac u humanitarne svrhe.

Pored postojećih besplatnih funkcionalnosti koje obuhvataju uvid u stanje na vašem računu, podizanje novca na bankomatima bez kartice, slanje novca sa računa na račun u bilo koje vrijeme, te GSM dopune za sve telecom operatere, od danas na glavnom ekranu aplikacije korisnici će moći odabrati i opciju doniraj POMOZI.BA.

Gdje god da se nalazite, otvorite vašu KVIKO mobilnu aplikaciju i uz samo nekoliko klikova možete donirati željeni iznos, a osim što nemate dodatnih troškova za uplatu, uplaćena sredstva će humanitarnom udruženju biti raspoloživa odmah. Za slanje donacije putem KVIKO aplikacije ne popunjavate uplatnicu, niti vam je potreban broj računa primaoca, dovoljno je da na glavnom ekranu odaberete ponuđenu opciju POMOZI.BA i upišete iznos novca koji želite donirati. Nakon što potvrdite transackiju, novac koji ste poslali odmah je na računu humanitarne organizacije.

Osnovna prednost KVIKO mobilne aplikacije je to što sve funkcionalnosti koristite iz toplog doma, bez stajanja u redovima na šalterima, bez ikakvog vremenskog ograničenja - 24 sata, 7 dana u sedmici. Sredstva su raspoloživa odmah, a pri tome štedite svoj novac jer je korištenje svih navedenih funkcionalnosti omogućeno bez bilo kakvih naknada.

Svim klijentima ASA, BBI I Union Banke aplikacija je dostupna odmah. Više informacija o novim mogućnostima plaćanja koje nudi KVIKO potražite na Facebook i Instagram profilima KVIKO, na web stranci www.kviko.ba, ili kontaktirajte KVIKO Support na broj 061/790-007.

Da postanete korisnik KVIKO aplikacije potrebno je da se obratite u najbližu poslovnu jedinicu Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo širom Bosne i Hercegovine i potpišete pristupnicu, a više detalja o aplikaciji potražite na ovom linku.