Objavljena imena dobitnika 2. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“ | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Objavljena imena dobitnika 2. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“

13.11.2020.

Laptope osvojili BBI klijenti iz Brčkog, Bihaća, Cazina, Zenice, Sarajeva, Tuzle, Busovače i Živinica

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. septembra pokrenula veliku nagradnu igru "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada - dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.
 
Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnici laptopa su: JADRANKA POLJAŠEVIĆ iz Brčkog, BEHRUDIN KUDIĆ i ELMIN PEČENKOVIĆ iz Bihaća, SIDIK BEGIĆ iz Cazina, LIDIJA TANASKOVIĆ iz Tuzle, ADNAN MUŠKIĆ i AMRA ĐOZO iz Sarajeva, ENSAR MEKIĆ iz Busovače, AJŠA HUSEJNOVIĆ iz Živinica i IDA MAHMUTAGIĆ iz Zenice.

Učešće u ovoj nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.

„Raduje nas da sve više naših klijenata aktivno koristi sigurna i jednostavna beskontaktna i online plaćanja BBI Mastercard® karticama, a posebno nam je drago što dobitnici nagrada dolaze iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Pozivam sve naše klijente da i dalje plaćaju svojim BBI Mastercard® karticama, jer ova nagradna igra traje do kraja godine, tako da svi i dalje imaju priliku osvojiti neku od vrijednih nagrada“ - izjavio je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke, te dodao kako je klijentima BBI banke dostupna i besplatna Card Guard aplikacija s kojom klijenti mogu sami odrediti kako, kada i gdje se mogu koristiti njihove kartice.