Objavljena imena dobitnika 4. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“ | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Objavljena imena dobitnika 4. kruga nagradne igre: „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2020“

14.01.2021.

Laptope osvojili BBI klijenti iz Brke, Srebrenika, Sarajeva, Zenice, Mostara i Tuzle

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. septembra pokrenula veliku nagradnu igru "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada - dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH.

Izvlačenje dobitnika za četvrti mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnici laptopa su: ALDIN KAHRIMAN iz Vogošće, HALID DŽAFIĆ i MERSUDIN MORANJKIĆ iz Srebrenika, SADETA POPOVAC sa Ilidže, EMIRA ČANDIĆ iz Brke, ELMA HADŽIĆ iz Mostara, SENADA DIZDAR i VEDAD ŠESTIĆ iz Zenice, ZEIN LUAI MOHAMED iz Sarajeva i VASILIJE MILJIĆ iz Tuzle.

Izvlačenjem dobitnika četvrtog kruga završena je nagradna igra  koja je trajala od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine. Nagradna igra je pokazala da sve više klijenata koristi beskontaktno i online plaćanje prilikom kupovine, a najsretniji imaoci BBI Mastercard® kartica su u proteklih četiri mjeseca osvojili i vrijedne nagrade: deset turističkih putovanja u BiH, deset mobitela i dvadeset laptopa.