Posebna ponuda BBI banke za bonitetno pouzdane kompanije  | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Posebna ponuda BBI banke za bonitetno pouzdane kompanije 

06.11.2018.

BBI VIP Business Club koji djeluje u okviru Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, drugu godinu zaredom suorganizator je projekta „Pouzdanost 2018“. U okviru ovog projekta, na osnovu rezultata analize poslovanja kompanijama iz BiH dodjeljuju se certifikati i bonitetne zvijezde pouzdanosti. 

"Strategija BBI banke je podrška razvoju privrede u BiH i povećanju proizvodnih kapaciteta domaćih kompanija. Naše poslovanje temeljimo na etičkim principima i partnerskim odnosima s klijentima, stoga nas raduje da možemo podržati bh. bonitetno pouzdane kompanije. Ohrabruje činjenica da je u odnosu na prošlu godinu zabilježn rast bonitetno pouzdanih kompanija. Naša je želja biti podrška u razvoju poslovanja ovim kompanijama i nastojanjima da održe kontinuitet uspjeha i rasta. Sa iskrenim zadovoljstvom ćemo biti Vaš pouzdan partner i oslonac u budućnosti”, kazao je Dino Selimović, direktor marketinga i komunikacija BBI banke.  

Za sve bonitetne kompanije kojima je  potrebna dodatna podrška u razvoju poslovanja u vidu povoljnijih bankarskih proizvoda i usluga, nižih stopa za finansiranje, pomoći i podrški pri pronalasku i otvaranju novih tržišta za izvoz – BBI Banka kao pouzdan partner pouzdanim kompanijama stoji na raspolaganju.

Za bonitetno pouzdane kompanije BBI banka je pripremila posebnu ponudu kroz članstvo u BBI VIP Business Clubu, a više informacija dostupno je na: http://bbivip.pouzdanost.ba/.