BBI banka i Poliklinika Sanasa: Mi čuvamo vaše zdravlje | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

BBI banka i Poliklinika Sanasa: Mi čuvamo vaše zdravlje

15.03.2021.

U vrijeme kada nam je svima očuvanje zdravlja na prvom mjestu Bosna Bank International za svoje klijente obezbjedila je popust od 15 posto za medicinske usluge u Zdravstvenoj ustanovi - poliklinici „Sa Na Sa“ u Sarajevu.

Popust mogu ostvariti svi klijenti BBI banke, tako što će prilikom posjete jednoj od tri poliklinike Sanase - na Grbavici, Ilidži ili Vogošći predočiti dokument kojim pacijent dokazuje da je klijent BBI banke (BBI debitnu ili kreditnu karticu, BBI štednu knjižicu, BBI karticu sa tekućim računom i slično).

Popust se odnosi na medicinske, stomatološke i ostale usluge iz sljedećih registrovanih oblasti: Oftalmologija, Interna medicina, Kardiologija, Stomatologija i protetika, Ultrazvučna dijagnostika, Ginekologija, Dermatologija, Pedijatrija, Otorinolaringologija, Ortopedija, Opšta hirurgija, Neuropsihijatrija/Neurologija, Urologija, Medicina rada, Laboratorija, Gastroenterohepatologija, Radiologija, Porodična medicina, Psihologija, Pneumoftiziologija. Popusti se odnose na sve navedene usluge osim na: ljekarska uvjerenja, sanitarni nadzor, posebne laboratorije koje za Sanasu rade druge medicinske kuće kao uzimanja isječaka, paketa koji su već na akciji.

Akcija traje od 15.03. do 15.06. ove godine.

Postanite i Vi klijent BBI banke i iskoristite brojne pogodnosti.