Zenica: Najjeftinije plaćanje računa i taksi u BBI banci | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Zenica: Najjeftinije plaćanje računa i taksi u BBI banci

07.06.2017.

BBI banka, filijala Zenica od 1. juna ove godine depozitna je banka Grada Zenica. Sve uplate javnih prihoda mogu se vršiti putem BBI banke sa nižim naknadama, odnosno jednu KM po transakciji. Osim uplata javnih prihoda na račun Grada Zenica, raznih taksi i slično, BBI banka u Zenici također ima najniže naknade za plaćanje računa za vodu, grijanje i parking.

- „Filijala Zenica novi je savremeni regionalni centar BBI za područje srednje Bosne koji zadovoljava sve standarde poslovanja. Filijala je za građane otvorena svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 i subotom od 09.00 do 13.00 sati  i pruža sve vrste bankarskih usluga. Nižim stopama naknada za transakcije još jedan je od načina da se približimo našim klijentima, ali i da im ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Također, treba napomenuti da tokom mjeseca ramazana imamo promijenjeno radno vrijeme i Filijala je za klijente otvorena je radnim danima od 08.30 do 15. i 30,  i subotom od 09.00 do 13.00.“, kazao je Vahdet Drino, rukovodilac filijale Zenica BBI banke. 

Filijala BBI banke u Zenici  smještena je u pješačkoj zoni, preko puta robne kuće „Zeničanka“, a možete je kontaktirati direktno na telefon broj 032 209-596 ili putem e-maila zenica@bbi.ba