Kupovina stana uz BBI partnere | Bosna Bank International
E-servisi Finansiranja Štednja Računi i kartice Podrška Islamsko bankarstvo Apliciraj

Kupovina stana uz BBI partnere

Olakšajte svoju kupovinu stana! BBI Banka je u saradnji sa partnerima omogućila kupcima kupovinu stanova po posebnim pogodnostima finansiranja.

Sarajevo panorama - "BBI Real Estate" d.o.o.

O kompaniji

BBI Real Estate d.o.o Sarajevo je osnovan 2006. godine. Osnovni cilj kompanije bio je realizovati projekt BBI Centra, višenamjenski objekat sa maloprodajnim, gastronomskim, uredskim prostorima, te skladištima i
podzemnim parkingom.

Kasnije je kompanija realizovala i druge projekte nekretnina.

Danas je BBI Real Estate prvenstveno usmjeren na razvoj i realizaciju maloprodajnih, uredskih i stambenih projekata u Bosni i Hercegovini.

BBI Real Estate d.o.o. Sarajevo upošljava 22 stručne osobe, od kojih je nekoliko zaduženo za upravljanje BBI Centrom, dok su ostali angažirani i na drugim projektima kompanije.

O projektu

Sarajevo panorama stambeni kompleks odličan je izbor za svaku porodicu, idealan kompromis centralne lokacije i mirnog okruženja s čistim zrakom i sunčanim životnim prostorima tokom dana. Nalazi se u ulici Alije Nametka, Općina Stari Grad Sarajevo, udaljen samo dva minuta vožnje i 10 minuta pješke od Baščaršije, starog dijela Sarajeva i historijskog i kulturnog središta grada.

Sarajevo panoramu krasi visok standard gradnje prilikom čega je maksimalno iskorišten prostor uz obilje prirodnog svjetla te odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Stanovi su opremljeni svim modernim stambenim instalacijama, a svaki stan je upisan u zemljišne knjige. Sarajevo panorama je u vlasništvu kompanije BBI Real Estate.

Kontakt

Adresa: Trg djece Sarajeva 1/VIII , 71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 560 505; +387 33 560 518
Web: www.sarajevopanorama.com
Email: info@bbirealestate.ba


 

Compact invest d.o.o.

O kompaniji

Compact invest d.o.o. Sarajevo je bosanskohercegovačka kompanija koju su osnovali investitori iz Kuvajta 2012.godine.

Pored ulaganja na području izgradnje nekretnina, firma Compact Invest d.o.o. razmatra i implementira sve održive i profitabilne projekte koji su vezani za poljoprivredu, stočarstvo, ugostiteljstvo, turizam i trgovinu.

Projekat

Sarajevo Waves

Sarajevo Waves je stambeno-poslovni kompleks smješten na Ilidži. Sarajevo Waves nudi dobru kvalitetu života u prirodnom i prekrasnom okruženju. Sastoji se od pet stambenih blokova koji sadrže ugodne i elegantne apartmane koji su napravljeni u modernom stilu. Apartmani posjeduju velike terase sa kojih se pruža predivan pogled na rijeku Željeznicu i olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, te jedinstvenim prirodnim resursima koji okružuju kompleks.

Ostala jedinstvena obilježja koje nudi Sarajevo Waves kompleks su: Waves centar, park sa šetalištem, klupe i dječija igrališta širom kompleksa i uz rijeku. Zeleni krovovi idealni su za odmor i relaksaciju sa kojih se pruža predivan pogled na okolinu. Veliki broj parking mjesta kako za stanare tako i za njhove goste. Sve ovo je popraćeno modernom arhitekturom i dizajnom zgrada koje daju novi moderni izgled cijelog mikro područja.”

Kontakt

Adresa: Rustempašina 41, 71210 Ilidža
Telefon: +387 60 30 11110, +387 33 76 11 66
Web: www.cic.ba
Email: marketing@cic.ba, info@cic.ba

Domoinvest d.o.o.

O kompaniji

Domoinvest je bosanskohercegovačka kompanija koja već duže od 40 godina djeluje na području tri kontinenta.

Historija kompanija počinje 1966. godine, kada je i osnovana u Sarajevu. Njene poslovne aktivnosti obuhvataju poslove u oblasti građevinskog inženjeringa, poslovnog savjetovanja, projektovanja, adaptacije i izgradnje, do završnih i instalaterskih radova. U sklopu navedenih djelatnosti Domoinvest se bavi izradom idejnih i izvedbenih projekata za sve vrste objekata visokogradnje. Kompanija se bavi izradom projekata za enterijersko uređenje objekata različitih namjena, kao i kompletnim opremanjem istih, u skladu s namjenom objekta i željama klijenta. 

Godine 2007. se okreće  razvoju i izgradnji nekretnina u Bosni i Hercegovini, u prvom redu projektovanju, dizajnu, građevinsko-zanatskim radovima i nadzoru radova na poslovnim i stambenim objektima kroz saradnju sa domaćim i stranim investitorima, što je dokaz kvalitete kompanije.

Projekat

Provansa Dobrinja

U oktobru 2014. godine Domoinvest je otpočeo radove na svojoj novoj stambenoj zgradi Provansa Dobrinja. Provansa Dobrinja  je druga stambena zgrada nakon one na Stupu, izgrađene 2011. godine. Projekat je vrijedan 6 miliona KM.

Objekat je sagrađen u sarajevskom naselju Dobrinja poznatom po velikom stepenu urbaniziranosti, te kao takav predstavlja mikrograd s osnovnim, srednjim školama, tržnim centrom, sportskom dvoranom, zelenilom i sličnom infrastrukturom.  Veličina objekta je oko 4000 m2  i nalazi se 100 m od tržnog centra Konzum Dobrinja, prije poznatijeg kao Mercator Dobrinja. Inače, radi se o četvorospratnom objektu sa 60 stambenih jedinica veličine od 30-70 m2 . Provansu Dobrinja karakterizira moderan dizajn i veoma dobra energetska efikasnost. Osim 60 stambenih jedinica, stambena zgrada sadrži unutrašnja parking mjesta, kao i vanjska.

Kontakt

Adresa: Vrazova 8, 71 000 Sarajevo,
Telefon: +387 33 565 175
Web: www.domoinvest.ba
Email: info@domoinvest.ba

Unioninvest d.d. 

O kompaniji

Od 1949. godine UNIONINVEST d.d. projektuje, gradi, vrši montaže opreme i održava industrijske, administrativne, sportske, zdravstvene, obrazovne, i elektroenergetske objekate.                                                                                                                   
Unioninvest d.d. je moderna inžinjering kompanija koja efikasno i rentabilno odgovara na sve potrebe klijenata uz održavanje kvaliteta, integriteta poslovanja i visokog zadovoljstva zaposlenih, klijenata i partnera. U objekte koje projektuju, grade i održavaju uvode život i stvaraju uvjete da budu ugodniji uz maksimalnu funckionalnost, iskorištenost prostora i energije.
 

Projekat

VENETO OTOKA                                                                                                                                                                             
Objekat je lociran na uglu ulica Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulica Srđana Aleksića sa zapadne strane, u Sarajevu, Općina Novi Grad, naselje Otoka.Kolski pristup objektu je iz ulice Srđana Aleksića. Objekat je u obliku slova U i čine ga 3 lamele A, B i C, te je predviđeno 228 stambenih jedinica/stanova na etažama i poslovni prostori na nivou prizemlja i galerije.                                                                                                                                                                               
Za svaku stambenu jedinicu je predviđeno parking mjesto u garažama, a na nivou prizemlja su predviđena vanjska parking mjesta za poslovne prostore.                                                                                                                                             
Objekat završava ravnim prohodnim krovom, a izlaz na krov je obezbijeđen preko stepenišnih krakova. U objektu su predviđena 4 lifta, dva u lameli B, i po jedan u lamelama A i C. Jedan lift ima korisnu nosivost 535 kg  / 7 osoba, a ostala tri lifta 1125 kg / 15 osoba. Svi liftovi su električni bez mašinske kućice.

Kontakt

Adresa: Grbavička 4, 71000 Sarajevo
Telefon: +387 33 56 74 32,  +387 33 56 74 22
Web: www.unioninvest.net
Email: prodaja@unioninvest.net

AHAETI d.o.o.

O kompaniji

Kompanija "Ahaeti" d.o.o. je osnovana 2003. godine sa sjedištem u Sarajevu. Osnovani su kao mala porodična, ali stabilna firma sa velikom ambicijom i težnjom ka ostvarivanju što većeg zadovoljstva kupaca kroz izgradnju visokokvalitetnih, funkcionalnih stanova. Nastoje izgraditi objekte koji imaju trajnost i kvalitetu.

Projekat

OTOKA RESIDENCE

Smješten na Otoci, Otoka Residence je povezan sa glavnom saobraćajnicom Džemala Bijedića. Sam objekat, obzirom na mali broj stanova, omogućava privatnost i izolaciju od užurbanog svakodnevnog života, čemu doprinosi i betonska ograda visine 1,5 m sa tri strane. U blizini lokacije objekta nalaze se stanice za javni gradski prevoz (tramvajska stanica i stanica komercijalne i autobuske linije), tržni centar, različiti ugostiteljski sadržaji, prodavnice različite namjene, dom zdravlja, te osnovna i srednja škola, kao i nekoliko vrtića za djecu različitog uzrasta.

Kontakt

Adresa: Hajrudina Šabanije  25E, 71000 Sarajevo
Telefon: +387 62 68 27 65, +387 33 46 68 18
Web: www.ahaeti.ba
Email: ahaeti@yahoo.com