Pogodnosti BBI Mastercard® kartica | Bosna Bank International
e-usluge Finansiranja Štednja Računi/Kartice Islamsko bankarstvo Apliciraj Podrška

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik BBI Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.


  

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Korisnicima BBI Mastercard® Gold kartica omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards (MTR). U pitanju je globalni program benefita koji traje tokom cijele godine i koji omogućava povrat novca odnosno cash-back, korisnicima direktno na račun povezan sa BBI Mastercard® karticom

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Odabirom jedne od Mastercard Travel Rewards ponuda, prilikom plaćanja kod odabranih trgovaca, korisnici BBI Mastercard® Gold kartica ostvaruju pravo na automatski povrat novca, u vidu procenta ili fiksnog iznosa, u zavisnosti od trgovca i same ponude. Ponude se ažuriraju i dopunjavaju kvartalno i moguće ih je provjeriti u bilo kojem trenutku putem MTR platforme koja je dostupna 24/7, a od ovog aprila informacije su dostupne i na bosanskom jeziku.

Sve destinacije i trgovci predstavljeni su putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs, a detaljan uvid u ponude moguće je pogledati unosom prvih 6 cifara BBI Mastercard® kartice sa oznakom Gold.


Travel programom iskustvo putovanja postaje izuzetno

Za sve korisnike BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartica korištenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beču, Sarajevu i Beogradu je veoma jednostavno. Kako bi iskoristili ove pogodnosti nije potrebna rezervacija već je dovoljno pokazati Bosna Bank International Mastercard® Gold ili Business karticu uz važeću boarding kartu ili pasoš.
Kao privilegovanom gostu, Mastercard omogućava niz pogodnosti i usluga u Sky biznis klubu na aerodromu u Beču, kao i u biznis klubovima na Aerodromu Sarajevo i Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.
Opustite se prije leta u prijatnom i komfornom prostoru uz BBI Mastercard® Gold i BBI Mastercard® Business kartice.


Brzi prolaz aerodromskih kontrola, putujte jednostavno

Kao korisnik BBI Mastercard® Gold kartice, imate pristup usluzi “Brzi prolaz” koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. 
Pomoću web stranice ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite preferencijalni pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let.
Saznajte više na: Mastercard Travel Experiences - Home page
Period kampanje: do 31.12.2023.


Doživjeti filmsku magiju zajedno

Ponedjeljak je online Mastercard® dan
Koristite BBI Mastercard® platne kartice za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini, i ponedjeljkom na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.
Pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici i Prijedoru. 
Ponuda važi do 31.12.2023. godine


“Tvoje privatno kino"

Otkrijte poseban ugođaj premium usluge koju omogućava CineStar “TVOJE PRIVATNO KINO” powered by MASTERCARD®. 

Ugodite sebi i svom omiljenom društvu privatnom projekcijom filma, bilo da samo želiš privatnost bez drugih posjetilaca ili imate poseban povod za druženje poput proslave rođendana, godišnjice, Dana zaljubljenih, Dana žena… ili jednostavno želite iznenaditi prijatelje ili okupiti porodicu!

Korisnike BBI Mastercard® Gold kartica očekuju i dodatne pogodnosti!
Svi korisnici koji navedenim karticama kupe ulaznice online na poklon dobijaju POPCORN MENI ZA CIJELU EKIPU! Meni uključuje srednje kokice + srednje piće + KitKat čokoladicu.

Pogodnosti vrijede isključivo za online kupovinu ulaznica za “Tvoje privatno kino powered by Mastercard” u okviru premium ponude za Mastercard® kartice sa oznakom Gold.
O uslovima rezervacije privatne projekcije više na linku.
 Ponuda važi do 31.12.2023. godine.


Mastercad pogodnosti na putovanjima

Uz svoju Mastercard premium karticu iskoristite niz ponuda i pogodnosti poznatih turističkih i online brendova. Ukoliko tražite savršen smještaj ili prevoz, uz posebne popuste na predstojećim putovanjima, imamo nešto za vas.

Iskoristite do 10% popusta na sve Herz rezervacije automobila i uživajte u dodatnim pogodnostima za sve premium Mastercard korisnike.

Za početak svakog putovanja odaberite svoju Mastercard Premium karticu i ostvarite 10% popusta prilokom svake rezervacije smještaja i uživajte u drugim brojnim pogodnostima luksuznih IHG Hotels&Resorts.

Uz Mastercar Premium i Business program iskoristite Avis Preferred članstvo i ostvarite do 20% popusta prilikom rezervacije vozila. 

Ukoliko već nemate, kreirajte svoj Booking e-novčanik i vaša Mastercard Premium kartica omogućava vam povrat od 6%.

Više informacija o ovim pogodnostima dostupno je na linku

 

 

Ažurirano: 10.10.2023.